• C Novo mesto
  • 20:55
  • Ned, 13.06.2021

Srce parajoč zapis Severine, namenjen sinu: Oprosti, da ti nisem utegnila pojasniti, kaj se je včeraj zgodilo …

Pisali smo, da je okrajno sodišče v Zagrebu je v nepravnomočni sodbi včeraj odločilo, da bo otrok hrvaške pevke Severine Kojić (47) in srbskega poslovneža Milana Popovića (54) živel pri očetu.

»Veš, sine, to so le neki papirji, ki jih je nekdo spisal, neke črke, ki jih je nekdo stipkal v besede in ki za naju ne veljajo. Ločili so naju fizično, a to je vse, kar lahko storijo,« je hrvaška zvezdnica začela zapis na Instagramu ter zraven objavila svojo fotografijo s sinom Aleksandrom. Dodala je, da lahko v 88 urah, kolikor ga lahko vidi na mesec, delata čudeže. »Dovolili so mi, da dvakrat na mesec prespim s teboj in te uspavam. Niti predstavljati si ne morejo, kaj vse si lahko poveva v teh dveh večerih. Vse druge večere te bo mama imela v mislih, ker si ti vsaka moja misel in vsaka moja misel je ti. Neki tuji ljudje mi te lahko prepovejo, ne morejo mi pa prepovedati, da te imam rada in da vsako sekundo mislim nate.«

View this post on Instagram

Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… Morala sam te odvesti… Išli smo sa osmijehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama… Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robyne moj, tvoj Batman te čeka. I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine….

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Igrica, ki se ji reče ‘hrvaško pravosodje’

Ob koncu zapisa se je dotaknila še sodnice Tee Golub, ki je v četrtek razsodila o skrbništvu, ter po njenih besedah uvedla je nova pravila v igrico, ki se ji reče ‘hrvaško pravosodje’. Po četrtkovi razsodbi sodišča sme pevka sina videvati ob torkih in četrtkih od 15. do 20. ure ter vsak drugi konec tedna od 10. ure v soboto do 20. ure v nedeljo.