• C Novo mesto
  • 16:14
  • Čet, 22.02.2024

Sredi studia posnel priljubljeno slovensko voditeljico: Luliko kaže

Priljubljeni radijski voditeljici Anji Ramšak je očitno udobje na prvem mestu. Sodeč po posneteku, ki ga je posnel njen sodelavec Robert Roškar, so  jo motile hlačne nogavice, a se jih je znebila kar sredi delovnega časa in jih odvrgla na drugi konec studia. »Ne da se mi biti oblečena v žabe,« je dejala na Roškarjevo vprašanje kaj počne in dodala, da jo tiščijo, kar je izredno moteče. Roškar jo je ob tem pozval, naj dvigne pulover in pokaže, kaj ima spodaj. Ob videu pa je šaljivo zapisal: »Luliko kaže.«

Izgorelost jo je odmaknila za več mesecev od radia

Spomnimo, če ste poslušalci Radia 1, potem je vaše uho zagotovo ujelo, da radijska voditeljica lansko leto več mesecev ni bila del jutranjega programa. Zaskrbljeni poslušalci so se spraševali, kaj se je zgodilo, pojavljale so se celo govorice, da so jo odpustili Njeno situacijo najbolj razjasni iskren zapis, ki ga je pred nekaj meseci delila s sledilci.

»Veliko govoric kroži o moji odsotnosti, naj jih par ovržem. Če me niso odpustili po mojem veseličkastem direktivcu nekaj let nazaj, me tudi zdaj niso odpustili, tudi živa in zdrava sem še, prav tako nisem na nobenem rehabu, ampak sem preprosto na dopustu. Vem, da se v teh časih sliši bizarno, da bi bil kdorkoli na tako dolgem dopustu, ampak moj dopust je drugačne narave. Na mojem podaljšanem dopustu ne potujem po svetu in ne pijem mojita na peščenih plažah, ampak si preprosto nabiram moči in si jemljem čas zase. Mogoče si kdo od vas misli: ‘Joj, kakšna razvajena smrklja, čas zase rabi. Kdo ga pa ne?’ in čisto razumem tak pogled na to, ampak saj veste – vsak človek skuša živeti po svojih najboljših močeh. Jaz sem pač prosila za dopust in začuda, jaz res ne vem, kaj se je zgodilo, je to razumel tudi naš veliki vodja Revni milijonar in mi nadvse človeško ponudil toliko dopusta, kot ga potrebujem za to, da bom na obraz znova nadela največji in najbolj iskren nasmeh, kot ga premorem. Tako da, dragi moji, tole čudno leto bom zaključila na dopustu in se vrnem v novem letu,« je razgalila takrat svoje občutke in priznala, da ji ni lahko.

Ob vrnitvi pa se je iz jutranjega programa Denis Avdić Showa ‘preselila’ v popoldanski program k sovoditelju Robertu Roškarju.

N. D.; Foto: facebook