• C Novo mesto
  • 21:26
  • Sre, 28.02.2024

Sta se Eva Mendes in Ryan Gosling na skrivaj poročila?

Čeprav sta Eva Mendes in Ryan Gosling skupaj že več kot 11 let, v razmerju pa sta se jima rodili tudi dve hčerki – Esmeralda Amada in Amada Lee, se še nikoli bolj kot sedaj po javnosti ni šušljalo, da bi zveznika po vseh teh letih morda razmišljala še o tem, da skočita v zakonski stan. Eva je sedaj z eno samo fotografijo, ki v bistvu ničesar ne razkriva, med svojimi oboževalci zanetila pravi val navdušenja, saj naj bi z njo nakazovala na možnost, da sta se z Ryanom poročila.

Eva Mendes je z javnostjo delila fotografijo svoje najnovejše tetovaže, ki je več kot očitno posvečena njenemu izbrancu. Tetovaža je vbistvu napis ”Goslingova”, s čimer je na svojo kožo trajno zapisala, kdo je lastnik njenega srca. Ravno zaradi te tetovaže je javnost začela z ugibanji, da se je v njunem življenju morda zgodila velika prelomnica, in da sta dahnila usodni da.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Med enim izmed zadnjih intervjujev, ki jih je dala Mendesova, naj bi celo po mnenju mnogih sama potrdila domneve, ki krožijo v javnosti. V programu Today Australia, kjer je z velikim navdušenjem govorila o svojem dobrodelnem udejstvovanju in predvsem o svojem možu: ”Veseli me, da sem tukaj. Vsi so tako dobrodušni, vsi so nas lepo sprejeli. Moj mož Ryan je tukaj, najini hčerki sta tukaj. Res preživljamo lepe trenutke skupaj.”

Kljub temu, da je po mnenju oboževalcev Eva s tem praktično izdala, da sta se res poročila, pa nihče izmed njiju do sedaj te novice še ni uradno potrdil ali zanikal. Čeprav gre za dva velika zvezdnika, ki sta dobro poznana po vsem svetu, jima je kljub temu uspelo ohraniti zasebnost svojega razmerja in njune družine, zaradi česar je tudi mnogo dejstev v zvezi z njima še zmeraj plod ugibanja in domišljije.

Eva je na svojih družbenih omrežjih zelo aktivna, a tam praktično ne najdemo nobene skupne fotografije s svojim postavnim izbrancem. Nedavno je na vprašanje, zakaj ne objavlja družinskih fotografij, odgovorila, da si je že davno tega postavila mejo, in da tukaj ne bo govorila o Ryanu in njunih hčerkah, temveč je ta profil za njeno lastno uporabo. Prav tako je izpostavila dejstvo, da sta hčerki še majhni in si ne jemlje pravice, da bi njune obraze izpostavljala javnosti.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram