• C Novo mesto
  • 19:58
  • Pon, 20.03.2023

Ste mislili, da je Kristina iz Sanjskega moškega sramežljiva? Na novo leto so obline kipele

Po koncu druge sezone šova Sanjski moški se je zdelo, da se je naredila ljubezenska zgodba s srečnim koncem potem ko je sanjski Blaž Kričej Režek v zadnji oddaji podelil zadnjo vrtnico Kristini Miler. Naslednji da nje kot strela iz jasnega udarila novica, da sta se sicer zaljubljenca po šovu posvetila eden drugemu, a dobrih 14 dni po končanem šovu se je moral Blaž odpraviti na delo na jahti, kjer je prebil dolgo poletje. To pa je terjalo svoj davek, saj Blaž in Kristina nekaj mesecev po posneti finalni oddaji nista več par.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

Vseeno je črnolasa lepotica  s svojim nastopom v šovu dobila lepo število spletnih oboževalcev. Vedno prijazna in nasmejana je tokrat številne sledilce na Instagramu pustila odprtih ust. V novo leto je namreč skočila v čudoviti črni obleki, s katero pa je dokazala tudi tistim, ki so menili, da je sramežljiva, da to še zdaleč ni tako. »Ko se ozrete nazaj na preteklo leto, ne razmišljajte o bolečini, ki ste jo občutili. Pomislite na moč, ki ste jo pridobili, in cenite, kako daleč ste prišli. Preživeli ste veliko, vendar ste tudi veliko zrasli. Pohvalite se za svojo vzdržljivost, in z milostjo stopite naprej,« je pripisala ob fotografiji v njej zelo ljubi angleščini.

Kdo je bil letošnji sanjski moški?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki je letos v resničnostnem šovu Sanjski moški iskal ljubezen. Za njegovo njegovo naklonjenost se je boril šopek srečnih izbrank, ki so z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Blaž sicer obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Še vedno redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: POP TV