• C Novo mesto
  • 16:30
  • Sre, 22.09.2021

Ste videli Erjavčevo hči, kaj objavlja po ločitvi? Le kdo ne bi imel takšne profesorice

Kot je celo poročal portal Požareport naj bi obstajale fotografije njenega nekdanjega moža z drugimi ženskami.

Kot so mediji že večkrat poročali je sredi julija počilo v zakona med t. i. kraljico Instagrama Evo Erjavec, ki sicer že dlje časa kot asistentka predava na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, in uspešnim podjetnikom Andrejem Marčičem konec. Razšla sta se le nekaj mesecev po tem, ko sta dobila otroka. Ob tem so se pojavile govorice, da je med Marčičem in njegovim nekdanjim tastom Karlom Erjavcem, sicer nekdanjim prvakom politične stranke Desus, prišlo do spora, ker naj bi slednji na Marčičevem stanovanju v centru Ljubljane, kjer Eva zdaj živi sama z otrokom, zamenjal ključavnice. Kot je celo poročal portal Požareport naj bi obstajale fotografjie poslovneža z drugimi ženskami, menda posnetih med njunim nekajmesečnim zakonom, šlo pa naj bi za pornografske fotografije z nenavadnimi spolnimi praksami. V igri je tudi premoženje – 7.000 evrov preživnine, do otrokovega dopolnjenega 26. leta starosti.

Kakor koli,  Eva pa medtem na Instagramu objavlja utrinke iz svojega življenja. Očitna postaja tam vse bolj priljubljena, saj ima že več kot 10.000 sledilcev.Glede na to, da je Eva tudi univerzitetna pedagoginja oziroma asistentka na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, imajo njeni študentje ne le vrhunsko izobrazbo, temveč tudi profesorico, ki je prava paša za oči. Pa še na vseh fotografijah je naličene in do potankosti urejena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Erjavec (@erjaveceva)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Erjavec (@erjaveceva)

Med ljubimci tudi Jan Plestenjak?

Spomnimo, Evo, ki je asistentka na ljubljanski ekonomski fakulteti, so pred leti so jo povezovali z nogometašem Sebastijanom Cimirotićem in glasbenikom Janom Plestenjakom. Še bolj je duhove burila z objavami na družbenih omrežjih, ki so dale vedeti, da je vajena živeti razkošno.

Kaj pa je s Karlom Erjavcem, njenim očetom?

Nekdanji predsednik DeSUS Karl Erjavec si je kmalu po neuspeli kandidaturi za mandatarja našel novo službo. Potem ko mu ni uspel naskok na premierski stolček je postal pomočnik direktorja za tuje trge v podjetju Iskratel. Erjavca tako kot nekdanjega zunanjega ministra ni več na plačilnem seznamu vlade, od katere je kot nekdanji funkcionar dobival nadomestilo za brezposelnost. Njegov nadrejeni je Željko Puljić. Erjavec je odgovoren za širitev in vstop na nove trge.

N. D.; Foto: Instagram