• C Novo mesto
  • 13:18
  • Sre, 18.05.2022

Ste videli, kaj se je dogajalo na Talentih!? Lado padel iz stola, hotel je prvo pomoč

Četrta avdicijska oddaja priljubljenega šova Slovenija ima talent je bila ena bolj zabavnih in polne smeha oddaj doslej. Največ pozornosti je pritegnila, ko je na oder stopila 17-letna Ana Grdadolnik iz Lahen na Pohorju, ki je zapela precej zahtevno pesem Whitney Huston in vse pustila z čeljustmi do tal. Med njenim nastopom je dobesedno s stola padel žirant Lado Bizovičar, ki je Anin nastop komentiral: »Odpihnla si me in potem bla, bla, bla, lahko govorim, ampak moram stisnit dve stvari – najprej je prva pomoč in nato še zlati gumb!« Presrečna Ana se je z Ladovo pomočjo uvrstila naravnost na polfinalni oder.

Kdo je Anna?

Ana v pevskih vodah ni čisto nova in nekateri jo že poznajo pod umetniškim imenom ANNA. 17-letna dijakinja mariborske II. gimnazije je nastopila že na večih festivalih in posnela že kar nekaj samostojnih videov, med njimi pred dobrim letom tudi za pesem Kam, za katero je sama prispevala besedilo, glasbo in aranžma pa ji je naredil Alex Volasko. Pred petimi leti pa je nastopila tudi v oddaji Slovenski pozdrav ob Nuši Derenda. Njena največja želja, da bi nekoč stala tudi na evrovizijskem odru in vzornica pri tem ji je Maja Keuc.

Nenavadni nastopi

S posebnim nastopom je na oder stopila 23-letna plesalka Katarina Komel, študentka kitajščine in filozofije, ki so ji blizu kitajska kultura, budizem in filozofija. S svojo plesno točko je presenetila vse, saj je izvedla twerkanje z ritjo in požela val navdušenja, žal ni pa prepričala Branka Čakramiša in Lada, kar pomeni, da se ni uvrstila v naslednji krog. Oder talentov sta zavzela tudi Jure in Mark iz Zgornjih Gorji, ki sta si nadvse želela priti na televizijo. Glasbenika in komika sta nasmejala vse s svojim avtorskim standup komadom. “Vsi smo tu, da se zabavamo, zato vaju želim še videti,” je komentirala Ana Klašnja, kar sta ji pritrdila tudi Marjetka Vovk in Lado, Branko pa je ostal hladen in jima podelil “ne”.

Druga priložnost

Kot novost letošnje sezone je t.i. Druga priložnost, ki so jo dobili talenti, za katere misilijo, da lahko pokažejo več in naj se vrnejo v šov z izpiljenim nastopom. Še najbolj so jo  izkoristili člani skupine Booom!, ki so se tokrat predstavili z novo pesmijo kot prvič, in sicer s Plestenjakovo Moja ljubica. Booom! so za svoj fantastičen dobili stoječe ovacije in domov odšli z vstopnico za naslednji krog.

N. D.; Foto: POP TV

cvetličarna