• C Novo mesto
  • 04:16
  • Čet, 30.05.2024

Ste videli, kako je bila nekoč videti novo dekle Gorana Dragića?

saso avsenik

Priljubljen košarkar, zdaj že nekdanji NBA zvezdnik, Goran Dragić, je februarja  potrdil zvezo s svetlolaso lepotico brazilskega rodu po imenu Greice Murphy. Čeprav sta svoje zasebne trenutke precej dolgo uspešno skrivala pred javnostjo, sta se na dan zaljubljencev odločila, da objavita skupno fotografijo in javnosti pokažeta, kako zelo zaljubljena sta. Goran in njegovo novo dekle sta se marca mudila v Sloveniji, Greice je v svojem prvem intervju za slovenske medije, za rtvslo.si, ovedala je, da je Gorana spoznala preko skupnega prijatelja in sploh ni vedela, da je košarkar, saj ni videti tako.

Kdo je skrivnostna lepotica iz Brazilije?

Dragić je precej časa uspešno ohranjal zasebnost njunega razmerja, prvič je svetlolaska vzbudila pozornost širše javnosti januarja s svojo prisotnostjo na dogodku upokojitve dresa Udonisa Haslema v Miamiju. Kasneje je Dragić potrdil njuno zvezo, vendar je Murpheyjeva ostajala skrivnost za oboževalce, saj ima zaklenjen profil na Instagramu. Izkazalo se je, da je lepotica uspešna ameriška podjetnica, ki se je rodila in odraščala v Braziliji. Leta 2003 se je preselila v Ameriko, se naučila angleškega jezika in postala direktorica uspešnega podjetja Advanced Care Partners (ACP). Murphyjeva je tudi mama dveh otrok, Lucasa in Nicholasa.

Sicer pa je ustanoviteljica in izvršna direktorica nagrajenega zdravstvenega podjetja, ki spreminja način zagotavljanja storitev zdravstvene nege na domu za najbolj krhke bolnike, o tem že pred petimi leti spregovorila na Youtubu. Posnetki razkrivajo tudi, kako je bila videti takrat.

N. D.; Foto: Instagram / Goran Dragić