• C Novo mesto
  • 07:38
  • Tor, 28.06.2022

Svet filma v šoku! Igralec, znan po komedijah, je nenadoma preminil, star komaj 28 let

Mladi igralec Joey Morgan je imel komaj 28 let, ko je v nedeljo zjutraj nenadoma preminil, žalostno novico pa je ameriškim medijem potrdil igralčev menedžer. »Joey Morgan je umrl v nedeljo zgodaj zjutraj. To je bil šok, ki je uničil vse nas, ki smo ga imeli radi. Zelo ga bomo pogrešali. Upamo, da vsi razumejo, kako boleče je za njegove ljubljene in da lahko spoštujejo meje in jim dovolijo zasebno žaluje, “je dejal. Vzrok smrti ni znan. Morgan je najbolj znan kot igralec iz komedij, kot so Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, Flower in Compadres. Koliko je bil cenjen pove poklon na Twitterju režiserja filma Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, Christopher Landon.

»Joey Morgan je prišel v moje življenje pred skoraj 9 leti, ko sem delal film Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. Bil je tih, zabaven, inteligenten in premišljen. In ko so se kamere ugasnile, je bil kot magnet. Danes je umrl in novica je srce parajoča. V čast mi je, da sem ga poznal,« je Landon zapisal na Twitterju. Njegova kolegica iz filma Flowers Zoey Deutch se je oglasila na Instagramu. »Počivaj v miru Joey. Bil si zelo prijazna, nadarjena, posebna oseba. Radi te imamo,« je zapisala igralka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zoey deutch (@zoeydeutch)

Morgan je svoj igralski debi naredil leta 2015 v filmu Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. Kasneje je igral v komedijah Compadres in Flower, za vlogo v Flower pa je prejel številne pohvale kritikov. Njegova zadnja večja filmska vloga je bila leta 2020 v znanstvenofantastični komediji Max Reload and the Nether Blasters, nastopil pa je tudi v nekaterih serijah.

N. D.; Foto: youtube