• C Novo mesto
  • 12:13
  • Sob, 23.09.2023

Sveže samska Jana Morelj presenetila s fotografijo svoje hčerke: tako je videti štiriletnica

Ime Jane Morelj trenutno odmeva po medijih zaradi razhoda z njenim partnerjem. Skupaj imata tudi hčerkico Mio. Priljubljena napovedovalka vremena in radijska voditeljica sicer hči ne izpostavlja javnosti, vsake toliko časa pa deli kakšno njeno fotografijo. V eni izmed zadnjih je moč slutiti, da bo zrasla v pravo lepotičko, ima pa tudi izredno dolge lase, ki si jih po vsej verjetnosti še ni postrigla. So pa Janjini sledilci na Instagramu navdušeni nad malčico.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Razhod, ki odmeva

Spomnimo, pred dnevi je odjeknila še ena ločitev na slovenski estradi. Moreljeva in njen izbranec Marko Žumer Fogy se medijsko nikoli nista želela kaj preveč izpostavljati. Svojo srečo sta rada živela daleč stran od medijskih luči in zdelo se je, da jima je v njunem svetu zelo lepo. Paru se je leta 2018 rodila hčerka Mia, ki jo Jana občasno pokaže na svojem Instagramu in nikoli ne skriva, da je na svojo edinko zelo ponosna. Razhod je na svojem podcastu omenil že Marko sam, o njunem razhodu pa je poročal tudi Žurnal24.

Za nameček je pred časom podjetnici Nini Gaspari v njenem podcastu med drugim zaupala svojo težko in stresno zgodbo z nakupom stanovanja. Na dražbi se je potegovala za okoli 40 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Šiški, ki ga pred tem ni videla. Uspelo ji je, zanj pa je plačala 132 tisoč evrov. A začetno veselje ni trajalo dolgo, saj se je izkazalo, da v Janinem stanovanju še vedno nekdo živi. Začela se je eno leto trajajoča kalvarija, ki so jo reševali preko sodišča. Po enem letu je tako prvič videla stanovanje. Kljub temu, da trenutno živi v najemu in hkrati plačuje kredit za stanovanje, ki zaenkrat še ni vseljivo, pravi, da je vesela, da si je upala narediti ta korak, saj bi ob današnjih cenah težko prišla do lastniškega stanovanja.

Kdo je priljubljena radijska voditeljica?

Moreljeva, slovenska radijska voditeljica, je sicer postala prepoznavna po tem, ko je postala sovoditeljica Denisa Avdića v jutranjem programu Radia 1. Poleg tega občasno podaja vremensko napoved na komercialni televizijski postaji Pop TV.

N. D.; Foto: youtube