• C Novo mesto
  • 09:41
  • Pet, 19.08.2022

Ta znana slovenska igralka ima doma duhove!

pomurski sejem
e-bike

V intervjuju za revijo Onaplus je igralka Mojca Fatur razkrila, da zna zelo dobro poslušati svoje telo in tako na primer ve, kadar je z njo kaj narobe, torej zasluti bolezen, poleg tega pa ima še kar nekaj drugih posebnih sposobnosti. »Vonjam tudi stvari, ki niso iz te dimenzije,« je priznala. »Vonjam namero človeka. Kot punčka sem velikokrat ponavljala, da mi nekaj smrdi. Nihče ni vonjal nič posebnega, le jaz.« Včasih sliši tudi kaj, česar drugi ne, največkrat pa dobi signale v obliki slik. Tako so se ji že kot študentki v obliki treh svetlečih krogel ‘napovedali’ njeni trije otroci (Milo ima z bivšim možem, režiserjem Luko Škofom, Ruja in Leva pa s partnerjem Klemnom Slakonjo).

Mojca Fatur vidi duše umrlih.

Na vprašanje, če imajo doma res veliko duhov, pa je odgovorila: »Res je. Vem, kje je portal, saj tudi naša psička Olivija vsakič laja vanj, ko se kdo pojavi. Vsakič, ko začutim, da nekdo gre, je Olivija že zazrta tja.«

Tudi na dogodku Večer z Manco Košir: Pogovori o knjigah in ljudeh, ki poteka pod okriljem MGLC, je 42-letna Mojca še enkrat zatrdila, da so te stvari resnične, da res vidi duše umrlih, ko se sprehajajo skozi portal v njeni hiši, ter da je leta 2019, ko je umirala njena mama, videla duhova babice in dedka, ki sta jo prišla iskat. Poudarila je še, da ljudje ne znamo umreti, nimamo znanja, kako zapustiti našo dimenzijo in iti onkraj, ker se preveč oklepamo materialnega in fizičnega. »Največja spona je strah,« je prepričana.

NaDlani.si; Foto: Pixabay, YouTube

odiseja planetariji