• 11C Novo mesto
  • 02:12
  • Pon, 28.09.2020

Tajnica informativnega programa TV Slovenija napadala novinarke, jih žalila s prostitutkami

Novinarka RTV Slovenija Eugenija Carl je na facebooku razkrila nekaj iz zakulisja javne medijske hiše RTV Slovenija. Kot pravi, je v informativnem programu televizije zaposlena tajnica, ki na družbenih omrežjih žali novinarje in poziva k ukinitvi RTV-prispevka. Tajnica se je zaradi javno zapisanih besed znašla v postopku vodstva javnega zavoda, pišejo Slovenske novice.

Sem hotela biti tiho, morda ima gospa težave…A zdaj gre predrznost čez vse meje.Tajnica v informativnem programu TV…

Objavil/a Eugenija Carl dne Ponedeljek, 18. maj 2020

Po premieri še repriza. Podpisala jo je poslovna sekretarka v Informativnem programu TV Slovenija Irena Ciglar.V bistvu nimam komentarja.

Objavil/a Eugenija Carl dne Četrtek, 14. maj 2020

Sicer pa je iz pisarne Generalnega direktorja RTV Slovenija, Igorja Kadunca, že pred dnevi prišlo sporočilo: »Prejeli smo sporočilo z opozorilom, da je naša zaposlena pod psevdonimom @yrennia1 na družbenem omrežju Twitter dlje časa objavljala neprimerne vsebine, nekatere celo z elementi spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti. Na osnovi tega in vpogleda v omenjen twitter račun, ki je bil po začetku postopka že ukinjen, smo zaposleno pozvali, da se izjasni, ali je to njen račun in ali je ona avtorica zapisov. Iz njene izjava izhaja, da to drži. Proti delavki smo sprožili ustrezne postopke.«

NaDlani.si; Foto: youtube