• C Novo mesto
  • 23:47
  • Čet, 30.06.2022

Tako velika sta že otroka Ashtona Kutcherja in Mile Kunis

poletni festival

Priljubljena igralca Ashton Kutcher in Mila Kunis sta se prejšnji teden udeležila dirke Formula 1 v Miamiju, družbo pa sta jima tokrat delala njuna otroka Wyatt in Dimitri. S tem sta izzvala radovedne poglede mimoidočih in fotografov, saj se malčka res redko pojavljata v javnosti s slavnima staršema.

Čeprav Ashton in Mila veljata za enega izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih parov, pa se slavna igralca s svojo družino nerada izpostavljata očem širše javnosti. Svojo zasebnost skrbno varujeta pred očmi radovednih oboževalcev, saj pravita, da jima tako veliko bolj ugaja. Njuna otroka sta tako zelo redko videna v javnosti, saj bi v nasprotnem primeru njuno otroštvo minilo v znamenju fotografiranja in obleganja, česar pa si starša ne želita.

Tokrat se je mlada družinica vendarle skupaj pojavila na enem izmed javnih dogodkov. Na Veliki nagradi Formule 1 v Miamiju je bilo prejšnji teden tako moč opaziti slavno družinico, kako so skupaj preživljali družinske trenutke. Z njimi je bilo mogoče opaziti tudi manekenko Karlie Kloss, s katero imata igralca spletene lepe prijateljske vezi, in ki se prav tako navdušuje nad dirkami Formule 1. Vsi skupaj so bili videni na območju Mercedesa, za katerega tekmuje šestkratni svetovni prvak Lewis Hamilton.

Ashton in Mila sta se s pomočjo kape in sončnih očal poskušala izogniti pogledom obiskovalcev, ampak so ju kljub temu poskusu mnogi seveda zlahka prepoznali. Temu je botrovalo tudi dejstvo, da sta se z njima pojavila njuna otroka. 7-letna Wyatt Isabelle in 5-letni Dimitri Portwood sta velika oboževalca športa, zato sta se po dolgem času skupaj s starši udeležila prav športnega dogodka. Oboževalci so navdušeni opazili, da sta malčka zelo zrasla in da se vedno bolj razvijata v lepo vzgojena otroka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SMBR (@shawnmendesbra1)

Priljubljen igralski par pa ni bil edini na tapeti fotografov. Dogodka v Miamiju se je namreč udeležilo kar nekaj slavnih oseb, med drugim modni oblikovalec Tommy Hilfiger, pevca Bad Bunny in Maluma, pa tudi Pharrel in Shawn Mendes. Med množico so opazili tudi sestri Sereno in Venus Wiliams, Michaela Jordana in Davida Beckhama, pa tudi igralca Michalea Douglasa. Vsi so bili priča novemu uspehu Maxa Vestappena, ki je za Red Bull osvojil novo zmago in se zdaj nahaja na drugem mestu na lestvici.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram    

e-bike
dolenjske lekarne poletje