• C Novo mesto
  • 17:20
  • Sob, 04.12.2021

Takšne je na Kmetiji nismo bili vajeni! Poglejte to spremembo …

V šovu Kmetija je čezdalje bolj napeto. Tokrat bosta družino vodili dve glavi družine, a njuna naloga ne bo povezovalna. Razdeljeni v dve skupini se bodo podali na poti proti še večjemu razkolu. Karin Lipovnik pa medtem ugotavljala, da dnevi na Kmetiji hitro minevajo. Slednja je recimo v šovu že povedala, da v Majdi vidi drugo mamo. Da ji je lepo, ker jo objame, z njo poklepeta in spije kavico. Kot je dodala, ima doma s svojo mamo lep odnos, kar ji zelo veliko pomeni, zaupala pa je tudi, da je njena mama malce posebna, saj je smisel življenja našla v gibanju Hare Krišna. Karinino mamo pestijo zdravstvene težave; operacija je bojda tvegana, a bi ji pomagala, pa vendar njena mama na operacijo ne želi, med drugim tudi zaradi verskih prepričanj. Karin je spregovorila tudi o svojih strahovih o neplodnosti in nasploh pokazala bolj občutljivo stran, ki jo v šovu sicer dobro skriva za svojim nalezljivim smehom.

Takšne je nismo vajeni

Se je pa 25-letna Korošica na Kmetiji predstavila tudi kot pozitivna, nasmejana in tudi nagajiva, nenazadnje Nini Radi  v šovu na posteljo nastavila mušnico. S tem je pokazala, da tudi z njo ni dobro češenj zobat. Kot je znano, se je snemanje šova prejšnji teden zaključilo in Karin se je vrnila domov. Na družbenem omrežju je že objavila fotografijo, na kateri je naličena, čeprav je v šovu je takšne nismo bili vajeni. »Lepa si,« ji na srce polagajo komentatorji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kariin Lipovniik (@kariinlipovniik)

V dobri družbi po koncu šova

Prav tako je na družbenih omrežjih že aktivna in je presenetila svoje spletne prijatelje s fotografijo, s katero je pokazala, s katerimi sotekmovalci se je srečala. Po fotografiji sodeč sklepamo, da sedijo v lokalu in se ob pijači sproščeno družijo, na njej pa vidimo še prej omenjeno Majdo, Tilna in Ambroža. »Sreča so nova prijateljstva,« je v angleščini pripisala poleg fotografije, ki je seveda požela številne všečke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kariin Lipovniik (@kariinlipovniik)

NaDlani.si; Foto: POP TV