• C Novo mesto
  • 00:12
  • Pon, 18.10.2021

Tanja Kocman izpostavila ljudi, ki so jo žalili: Tudi jaz sem od nekoga hčerka. Sestra, teta, prijateljica. Kot ti.

Priljubljena radijska voditeljica Tanja Kocman je sodeč po povedanem velikokrat deležna žaljivih komentarjev na družabnih omrežjih. Tokrat je imela očitno dovolj in šest uporabnikov javno objavila ter njim in njim podobnim namenila zapis, ki ga objavljamo v celoti.

Veliko mnenja o osebi, ki je sploh ne poznajo

»Tudi jaz sem od nekoga hčerka. Sestra, teta, prijateljica. Kot ti. Ki se ti zdi ok, da puščaš v tem kratkem življenju takšne sledi. Ne, ni to trenutek, ko mi pišete naj se ne sekiram. Verjemite mi, če bi se sekirala zaradi zlobe takih komentatorjev, ki sem je deležna že leta, bi se zlomila že ta leta nazaj. Ne. Hočem vam samo pokazati, kdo smo. To. To so komentarji pod člankom o tem, da sem si pobarvala lase. 80% se jih sprašuje: Znana, zakaj že? in seveda to vprašanje nujno zapiše, ker kaj pa narediš, ko nekoga ne poznaš. Poveš, da ga ne in, da te nič o njem ne zanima. Ter dodaš, da zakaj pa se ne piše o tebi. Tako. Normalno. No … Med ostalimi pa je to, kar vidite na fotki. Veliko mnenja o osebi, ki je sploh ne poznajo. Se opravičujem. Veliko žaljenja. Veš, svojega dela si nisem izbrala, ker bi se želela izpostavljati ali pa, ker bi se želela vsak dan počutiti kot na osnovnošolskem igrišču. Po vseh letih študija, študentskega dela in vsega kar spada zraven, sem ugotovila, da je to moja strast. In, da zraven pride tudi delček izpostavljenosti. Ampak, a veš? Ti nič ne plačaš zaradi tega. Ni davka na Tanjo Kocman,« je začela svoj zapis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Jemlje si pravico, da reče dovolj

Ob tem je dejala, da nič ne vzamem tem spletnim uporabnikom ter jih nič te ne gnjavi.  »Mogoče pa enkrat dojameš, da si nekaj vreden tudi, če ostalim tega ne jemlješ. Do takrat pa … ti povem, da ti bom dajala največjo pozornost možno. Ker se mi zdi prav, da ljudje vidijo tvoje mnenje. Nenazadnje ga imaš o toliko. In ti veš, kako pomembno je, da ga deliš. Veste. Ljudje smo različno grajeni. In ne mislim fizično. 20 let nazaj bi zaradi takih Gregorjev, Jožefov in ostalih doma jokala, bruhala in si prikrajšala vse radosti tega življenja, ker si je en beden osebek vzel pravico povedat o meni najmanj pomembno. Danes pa si sama jemljem pravico, da v imenu vseh, ki nas konstantno kitite s svojim idiotizmom, rečem: ”Dovolj.” Zame ste nič. In tole pove vse o vas in popolnoma nič o meni,« vsem ki žalijo preko spleta še polaga na dušo.

NaDlani.si; Foto: Instagram