• -0.61C Novo mesto
  • 20:40
  • Sob, 14.12.2019

Tega v slovenskih resničnostnih šovih še ni naredil nihče, sledila je takojšna izločitev

Spet drame v slovenskem resničnostnem šovu. V MasteChefu se je tekmovalka Mateja Ulaga na izločitvenem testu zoperstavila pravilom. Tekmovalci so namreč morali pripraviti jed iz mletega mesa, česar Mateja ni storila. Naredila je veganske polpete iz rdeče pese, korenčka in pire. »Z mesom ne želim delati in ne delam že 18 let in nimam nobene želje, da bi še kdaj, ker ne podpiram, na kakšen nečloveški način redijo živali. In potem človek to poje,« je bila jasna tekmovalka.

»Spoštujem tvojo odločitev, ti pa moraš spoštovati tekmovanje, v katerega si prišla,« je povedal Luka Jezeršek, Karim Merdjadi pa ji je položil na srce, naj še enkrat premisli. Mateja je vztrajala pri svoji odločitvi, ki je bila zanjo usodna. Bine Volčič je bil nad jedjo navdušen, a jo je žirija kljub temu izločila, ker ni upoštevala pravil.

»Kljub temu da si pripravila res dober krožnik, nisi delala tega, kar je naloga zahtevala. Oba veva, kaj to pomeni. Mateja, snemi predpasnik in zapusti Masterchef kuhinjo,« je bil jasen Bine.