• C Novo mesto
  • 00:53
  • Pet, 20.05.2022

Tekle so solze, poslušalci v šoku! Anja Ramšak se je poslovila

Na Radio 1 so pravkar sporočili, da se je članica štirih prijateljev odločila za korak naprej. Priljubljena radijska voditeljica Anja Ramšak ne bo več del ekipe jutranjega programa Denis Avdić Show. »Vesela sem, da sem z vami ob tej uri. Ampak jaz danes maham v jutranje slovo. Odločila sem se, da moram narediti korak v drugo stran. Navsezadnje sem z vami že nekaj let in ne vem, pač … v tem času sem ugotovila, da je prav, da to naredim zase. Zelo mi je grozno. Ampak to ne pomeni, da se ne bomo videli in slišali … težko mi je, je pa prav. Zame. Bom pa z vami od vsak dan, od ponedeljka do petka od 13. do 16. ure kot del programa z Robertom,« si je solze obrisala Anja in smeje se napovedala,« da se povsem pa le ne poslavlja od Radia 1, ampak se seli v popoldanski program k sovoditelju Robertu Roškarju.

Izgorelost jo je odmaknila za več mesecev od radia

Spomnimo, če ste poslušalci Radia 1, potem je vaše uho zagotovo ujelo, da radijska voditeljica več mesecev ni bila del jutranjega programa. Zaskrbljeni poslušalci so se spraševali, kaj se je zgodilo, pojavljale so se celo govorice, da so jo odpustili Njeno situacijo najbolj razjasni iskren zapis, ki ga je pred nekaj meseci delila s sledilci.

»Veliko govoric kroži o moji odsotnosti, naj jih par ovržem. Če me niso odpustili po mojem veseličkastem direktivcu nekaj let nazaj, me tudi zdaj niso odpustili, tudi živa in zdrava sem še, prav tako nisem na nobenem rehabu, ampak sem preprosto na dopustu. Vem, da se v teh časih sliši bizarno, da bi bil kdorkoli na tako dolgem dopustu, ampak moj dopust je drugačne narave. Na mojem podaljšanem dopustu ne potujem po svetu in ne pijem mojita na peščenih plažah, ampak si preprosto nabiram moči in si jemljem čas zase. Mogoče si kdo od vas misli: ‘Joj, kakšna razvajena smrklja, čas zase rabi. Kdo ga pa ne?’ in čisto razumem tak pogled na to, ampak saj veste – vsak človek skuša živeti po svojih najboljših močeh. Jaz sem pač prosila za dopust in začuda, jaz res ne vem, kaj se je zgodilo, je to razumel tudi naš veliki vodja Revni milijonar in mi nadvse človeško ponudil toliko dopusta, kot ga potrebujem za to, da bom na obraz znova nadela največji in najbolj iskren nasmeh, kot ga premorem. Tako da, dragi moji, tole čudno leto bom zaključila na dopustu in se vrnem v novem letu,« je razgalila takrat svoje občutke in priznala, da ji ni lahko.

Ob tem je v medijih dodala, da v ničemer več ni uživala, da se je počutila  kot klinčeva žarnica, ki utripa in je tik pred tem, da bo počila …

N. D.; Foto: Radio 1