• C Novo mesto
  • 08:44
  • Pet, 19.08.2022

Tekmovalec Kmetije Franc šokiral! Ne samo da je razkril, koliko so bili v resnici plačani, obtožil je celo trgovino Jager

pomurski sejem
e-bike

Najstarejši tekmovalec v šovu Kmetija med drugim dejal, da je s šovi zaključil. 

Franc Vozelj, spomnili se ga boste po tem, da je dvakrat tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija ter vesoljni Sloveniji pokazal, da zna delati, je znan tudi po tem da včasih pove stvari, ki si jih razlaga nekoliko po svoje in niso čisto blizu resnice. Tako se sedaj zdi, da je naredil veliko škodo zadnjemu zmagovalcu Kmetije, Tilnu Brglezu, saj je med gostovanjem pri zasavskem youtuberju Ivanu Šmergutu dejal, da nihče ni imel možnosti za zmago, saj naj bi bila ta načrtovana in naj bi pripadala Tilnu zaradi njegove povezave s trgovino Jager. »Zmagati nisi mogel. Tukaj je bila trgovina Jager. Smo točno vedeli, kam to pelje. Smo vedeli, da mora Tilen zmagati. Tilen je bil od Jagra, ampak me nič glava ne boli,« je povedal. Ob tem dodajmo, da portal njena.si že zapisal da to ni res. Zanje je Tilen že pred časom dal izjavo, v kateri je pojasnil, da ni nobene povezave, niti njegova zmaga ni bila vnaprej načrtovana.

Vse je razkril

Malce podprtega z alkoholom, ga je omenjeni voditelj posvaril, da se o nekaterih stvareh ne govori. Franc je samo zamahnil z roko in razkril, da so bili plačani sedem evrov na dan. »Izračunaj dva in pol meseca, moraš pa še vedeti, da moram jaz od tega plačati davek. Boljše, da bi bil doma, bi imel več kot pa tam,« je dejal. Nekdanji tekmovalec je tudi dejal, da je s šovi zaključil.

Incident v šovu

Dodajmo, da je omenjeni tekmovalec kljub vsej svoji pridnosti v šovu Kmetija poskrbel tudi za incident. Tam je v jok z neprimerno izjavo spravil najstnico Polono Kranjc. Slednja je namreč sotekmovalcem potožila, da se v bližini Franca ne počuti dobro.  Po njenih besedah ji je rekel, da se lahko zmenita okoli nominacij na kakšen drugačen način ter dodal, da bo ‘mogla pizdo dat’, kar jo je tako zelo šokiralo, da v tistem trenutku sploh nis vedela kaj in kako. POP TV tega posnetka sicer ni pokazal.

N. D.; Foto: youtube