• C Novo mesto
  • 00:37
  • Sob, 21.05.2022

Tilen, tega nismo pričakovali! To sotekmovalko iz Kmetije bi imel za eno noč, to pa bi poročil

Ko smo že pisali, je Tilen Brglez postal veliki zmagovalec Kmetije 2021, osvojil je kar 50 tisoč evrov! »Občutki so nori! Delil bi jih z vsemi, ne vem … nepopisno!«« je komentiral takoj po zmagi. S solzami sreče v očeh je komaj izustil nekaj besed in se zahvalil vsem gledalcem, tekmovalcem in ekipi.  Solze niso tekle le Tilnu – bile so na licih prav vsakega člana družine.

Bilo je seveda tudi nekaj polemike, saj je simpatični mladenič svojo veliko zmago v Kmetiji, finale je bilo seveda posneto prej, slavil kar tri dni pred predvajanjem na televiziji. Utrinke svoje velike zabave, na kateri so bili skoraj vsi letošnji tekmovalci, je delil na svojem zaprtem Instagram profilu, na katerem mu sledi več kot 20.000 ljudi. Res pa je, da na Insta zgodbah nikjer ni bilo eksplicitno označeno, da gre za zabavo ob zmagi. POP TV še ni podal odgovorov ob tem ravnanju.

Sanjski ritki

Tokrat pa je svojim oboževalcem povedal, brez dlake na jeziku, da sta v Kmetiji najbolj seksi ritki imeli sanjski Nina Radi in Polona Kranjc. Za slednjo je izjavil, da bi jo kar poročil, medtem ko bi z Nino skočil med rjuhe le za eno noč. 23-letnik v šovu zagledal v deset let starejšo Nino. Mladenič je izjavil, da jo je bog poslal, in da se ji želi približati, ne ve pa, kako. Na koncu se je odločil, da ji razkaže posestvo. Ko ji je poskušal ukrasti poljub, je Nina skočila na noge in mu dala košarico.

Sicer pa katera ga ne bi imela, saj Tilen  vozi motokros, igra bariton, noro dobro vihti metlo, je izjemno miroljuben, povrh vsega pa ima po novem pod palcem 50 tisoč evrov. »Ja, motokros sem sedaj dal na premor. Sem se pa že začel fizično pripravljati na drugo sezono. Upam, da bo tudi tokrat sezona brez poškodb. Letos mi je malo zmanjkalo, da bi postal prvak Zagorskega prvenstva, saj se zaradi Kmetije nisem mogel udeležiti zadnjih dveh tekem. Tako, da drugo leto spet ciljamo na stopničke in napadamo na polno,« je še povedal o svojem športnem udejstvovanju.

N. D.; Foto: POP TV