• 4C Novo mesto
  • 03:56
  • Sre, 20.01.2021

To je lepa poslanka zapisala o Janši, na Instagramu pa objavila fotografijo, ki je presenetila vse

Eva Irgl velja za eno naših najlepših poslank. A z Instagram objavo, s katero je obeležila svetovni dan nedonošenčkov, je presenetila. Ta je namreč zapisala, da sta s sestro Lejlo na svet pokukali prezgodaj, in sta tako da sta kar dva dolga meseca morali preživeti v inkubatorju. Še bolj kot to nas je presenetila novica, da ima poslanka SDS sestro dvojčico.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

»Včeraj je bil svetovni dan nedonošenčkov. Tudi midve s sestro Lejlo sva bili rojeni prezgodaj, pri sedmih mesecih, jaz sedem minut za njo. Več kot dva meseca sva preživeli v inkubatorju v kliničnem centru v Ljubljani, kjer so po besedah najine mame za naju zelo lepo skrbeli,« je ob sliki zapisala lepa Eva ter se zahvalila vsem, ki so skrbeli za njiju in tistim, ki še danes skrbijo za prezgodaj rojene dojenčke, saj le ti potrebujejo veliko pomoči, da preživijo.

Še več pozornosti pa je požela s tvitom o predsedniku vlade ter prvaku SDS, Janezu Janši s katerim sodeluje že 20 let. »Že več kot 20 let ga demonizirajo. Umetno ustvarjajo podobo negativca. Zelo krivično. Janez Janša je namreč srčen, pokončen človek, ki ima neizmerno rad Slovenijo. Po intelektu in karizmi pa svetlobna leta pred političnimi tekmeci,« je zapisala poslanka. Da so se pod objavo vsula razdeljena mnenja, pa najbrž ne gre razpravljati.

NaDlani.si; Foto: Instagram