• C Novo mesto
  • 23:53
  • Pon, 18.10.2021

To je lepotica, ki je blizu poroki z Janom Plestenjakom! »Ja, je kar nevarno …«

Slovenski glasbenik Jan Plestenjak v ljubezni doživlja pravo pravljico, vsaj po poročanju revije Suzy, za katero je potrdil, da je zaljubljen v 24-letno Laro Pernek, bodočo magistro ekonomije, a kaže, da bosta svojo ljubezen morda v kratkem okronala celo s poroko. V oddajo Vikend paket so ga namreč povabili skupaj z Marjetko Vovk, tan pa sta predstavila pesem V naju še verjamem. »Izraznega momenta, kako interpretiraš besedilo, se ni mogoče naučiti. Če ne greš skozi življenje s srcem na dlani in ga ne prepuščaš morebitnim ranam ne boš nikoli dobro pesmi interpretiral,« je o lastnostih dobrega pevca povedal Jan in za RTVS ekskluzivno razkril, da bo drugo leto za valentinovo priredil koncert. »Mislim, da je potres v Sloveniji, ker so se odvalili kamni od src tvojih oboževalk, da se še ne boš poročil,« je odvrnila voditeljica Bernarda Žarn. Jan je nato dvignil obrvi in rekel: »Ja, je kar nevarno …« Še bolj je govorice poglobila fotografija fotografa Tiborja Goloba, ki je nastala na festivalu Melodijah morja in sonca. Jan je v Lari menda našel tudi muzo za svoje uspešnice, kot je pesem V naju še verjamem.

Posteljo so mu grele številne lepotice

Najbolj priljubljen slovenski pevec  o svojih intimnih zadevah nerad govori, saj svoje življenje razkriva skozi avtorsko napisane pesmi. Vsekakor je potrjeno dejstvo, da so njegovo posteljo v Strunjanu, ali katerem od hotelov, za nekaj ur grele že številne manekenke, glasbenice in umetnice iz medijskega sveta, o katerih pa ne vemo veliko, razen o tistih medijsko razkritih ljubeznih, kot so bile Martina Kajfež, Ivana Spagna, Maša Medik, Karin Škufca, Inja Gregorič, Nadiya Bychkova, Tara Zupančič … Revija Story je nekoč celo zapisala da se priljubljeni pevec rad pohvali in v moških družbah brez zadržka širokousti, kaj vse dela z dekleti med intimnimi trenutki ter katera medijska ženska imena so padla v njegov vroč objem.

Zaprl lokal

Še to, slovenski mediji pišejo, da je vrata jzaprla Soba 102, svoj čas zelo trendovski in priljubljen lokal, ki je nosil ime po eni največjih glasbenih uspešnic Jana Plestenjaka. Glasbenik je lokal pred sedmimi leti odprl z Boštjanom Menartom in ga oglaševal kot ‘plac, kamor se ne hodi skrivat, ampak se hodi kazat’.

N. D.; Foto: facebook