• C Novo mesto
  • 00:26
  • Sob, 24.09.2022

To je nova ljubezen člana skupine Čuki! Nekoč je zaradi nje nastal medijski škandal

Pred tem je bil v zvezi z lepo voditeljica Mino Pal s katero sta veljala za zelo srečen par.

Miha Novak je najmlajši član glasbene zasedbe Čuki. Najbrž se spomnite, da je njegovo srce dolgo časa bilo za televizijsko voditeljico Mino Pal. Zaročila sta se in napovedala poroko, do katere ni prišlo, nato pa je kot strela iz jasnega udarilo, da se par se je potihoma razšel. Miha pa kar žari, razlog za to je namreč nova ljubezen. Tudi tokrat izbral malce starejšo lepotico, nekdanjo televizijsko producentko, Lili Rodošek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lili (@lili_rodosek)

Incident na Planet TV

Spomnimo, Lili Rodošek je nekdanja partnerica bivšega generalnega direktorja Planet TV Vladana Anđelkovića, gre pa tudi za nekdanjo ženo občasnega slovenskega reprezentanta in nekdanjega igralca Nogometnega kluba Partizan Beograd Gregorja Balažica. V medijih se je pojavila po aferi leta 2018 na Planet TV, ko je Anđelković udaril Dareta Hriberška enega od vodilnih ustvarjalcev šova, ki pomaga hujšati Slovencem. Kot je takrat zapisal Skandal24 se je prepir vnel zaradi nje.

 

Kdo so Čuki?

Čuki so slovenska zabavna in narodnozabavna glasbena skupina, ustanovljena leta 1989. Skupina je v dolgih letih delovanja posnela veliko uspešnic, uspešno pa so se predstavili tudi na več pomembnejših festivalih. Najbolj poznana po naslednjih skladbah: Krokodilčki, Kavboljci in indijanci, Komar, Ta vlak, Pancer Tanc … Leta 2008 jih je zapustil Marko Vozelj, ki se je podal na samostojno glasbeno pot. Nadomestil ga je Jernej Tozon. Februarja 2017 je skupino zaradi upokojitve zapustil Vinko Cankar. Namesto njega se jim je pridružil Miha Novak, do tedaj član Ansambla Štajerski fakini.

Prej v zvezi z voditeljico

Voditeljica Mina Pal in Čuk Miha sta pred tem veljala za zelo srečen par. In čeprav je Mina kar 12 let starejša, so bili z njeno hčerko že čisto prava družina. Miha je letos svoji izbranki podaril tudi zaročni prstan in v načrtu je bilo poročno slavje ter želja po povečanju družine. A očitno temu ni bilo tako … Mladi Čuk si je namreč zaradi odsotnosti koncertov  je službo našel v sosednji Avstriji, kjer po deset ur na dan razvaža pošto. Veliko časa mu vzame tudi prevoz do službe, do katere ima kar 45 minut vožnje.

N. D.; Foto: Planet TV