• C Novo mesto
  • 02:54
  • Ned, 13.06.2021

To je o sotekmovalki razkrila Mary, šokirana tudi Carmen: To pa zdaj ni bilo pošteno od tebe

Sanjski moški Gregor Čeglaj je na zmenek v dvoje povabil Nino Savnik, ki je romantična doživetja na smučišču Krvavec opisala kot neverjetna in filmska, a med njima ni bilo prave kemije. Vrtnico je po vročem zmenku sredi Logarske doline dobila Kaja Casar z katero pa je dejal, da z odnosom od prejšnjega zmenka nista najbolj napredovala. Preostalih pet deklet je dobilo priložnost, da z Gregorjem uživajo na večerji. Ana je poskušala z dotiki pod mizo zmesti Sanjskega moškega, a ji nekako ni uspelo. Carmen je nato le razkrila, da po njenem mnenju kar polovica deklet v šov ni prišla zaradi njega, ampak zaradi lastne promocije.

😘 #sanjskimoški 🌹

Objavil/a Sanjski moški dne Sobota, 08. maj 2021

A vzdušje je v hipu pokvarila Mary, ki je izpostavila Polono, ki ji ni pri srcu, in ob tem mimogrede razkrila, da je stara 18 let, kar je ona hotela obdržati zase.  Ana je bila b šokirana, Carmen pa ji je očitala: »To pa zdaj ni bilo pošteno od tebe.« Pogovor je prekinil Peter Poles in jih presenetil z novico, da se bo naslednji dan že v Logarski dolini odvila ceremonija vrtnic in da se eno izmed deklet ne bo vrnilo v Portorož.

Preostala dekleta v hotelu v mestu rož pa so dobila sporočilo novih tekmovalk, ki so napovedala težko bitko za Gregorjevo srce. V bitko za srce Sanjskega moškega namreč prihajajo nova dekleta, ki bodo nemir vnesla že s svojimi provokativnimi sporočili.

NaDlani.si; Foto: POP TV