• C Novo mesto
  • 00:53
  • Pon, 18.10.2021

To je pevec Jan počel na Kmetiji, ga bo POP TV vrgel iz šova? Potem je šokiral še na facebooku

V šovu Kmetija so spori vse večji, delo nikakor ne steče. Na posestvo je prišla voditeljica Natalija Bratkovič in vprašala, kako se obnese Maria Arko kot glava družine. Takrat je pevca Jana Kneza, ki je že dan prej Majdi Candir očital, da nič ne dela in je lena, nato pa vse skupaj le še stopnjeval ter jo poniževal, žalil, zmerjal, znova odneslo. Karin in Majda po njegovem mnenju ‘delata špetir’. Slednja je nato odkrito povedala, kaj se je zgodilo: »Sram te je lahko, da zmerjaš ženske s prasicami.«  Jan je bil odrezav: »Saj si! Saj za drugo nisi kot za v štalo! Umazanka si, fuj!« Tjaša je čestitala Majdi za mirno kri in povedala, da ne more verjeti, da se toliko star moški tako obnaša.

Izpoved na facebooku

Voditeljica Natalija je preusmerila pozornost in prešla h glasovanju. Maria je dejala, da je Jan edini, ki se je postavil zanjo, a je vseeno zakotalila kamenček predenj, češ da je izrazil željo, da bi šel domov. Enoglasno so tako za prvega dvobojevalca izglasovali Jana.

Slednji je na facebooku pojasnjeval svoje dejanje (objavljamo v originalu): »UŽALJENA ZARADI SVOJE SRAMOTE?!!! Moje zagotovo ne! Iskala pa je to, kar je želela. Ugodil sem njenemu izzivu … Delam na tem, da bom zapustil kmetijo! V svinjaku in s svinjami nikoli nisem živel. Evo primerek in dizaster od človeka, kaj takega in z njo nikomur ne želim preživeti niti ene same ure. ŽENSKE zelo spoštujem, a to čudo ne vem, kje so dobili!!! Res se nisem imel namena spraviti na žensko bitje … če že … bi se sigurno lotil moškega … a to čudo od čudesa me je tako močno izzvalo, ne res! Sploh me ne presenečajo njeni padci v življenju, vse je z razlogom. Da mi je lonec počil … hm, hm, to ni Kmetija, katero sem si predstavljal!!!! To je PSIHIATRIJA in večina jih sodi v Polje ali Hrastovec. Tega se več ne grem in moja beseda v izjavi za javnost je BETON! Ne obžalujem besed, katere si je zaslužila, čeprav ni lepo slišati.«

Kaj pa o njegovem izpadu menite vi?

N. D.; Foto: POP TV