• C Novo mesto
  • 22:58
  • Sob, 13.08.2022

To je morala Rebeka Dremelj povedati na glas: trenutek iz njenega zasebnega življenja vas bo ganil!

Rebeka Dremelj je tik pred odhodom na težko pričakovani dopust je s hčerjo pristala pri zdravniku. »No, letos pa jaz praznujem takole. In to dva dni pred dopustom,« je ob tem zapisala. A to še ni bilo vse, Šajana zaradi bolezni zato ni mogla iti v šolo na podelitev zaključnih spričeval, zaradi česar je bila seveda izredno žalostna. Njena razredničarka storila nekaj, kar je Rebeko izredno ganilo – spričevalo je deklici prinesla kar na dom.

»Preverjeno Prav moram tole povedati na glas. Ob moji hčerki je učiteljica Kaja Čepin. Ne bom nič drugega rekla kot samo opisala primer. Danes Šajana ni mogla v šolo, ker je imela vročino. Zadnji šolski dan. Si predstavljate to “trpljenje” še ne 10 letnega otroka. In zdaj vas vprašam – koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena. Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka. Draga Kaja, če bi tole rekla med letom, bi vam verjetno po mnenju kakih mamic ” lezla v rit”, no zdaj pa to lahko rečem zelo na glas, ker si to zaslužite!!!! Vesela in srečna sem, da ste bila učiteljica mojemu otroku. In veselim se vseh novih generacij, katerim boste druga “mama” skozi leto. Kljub temu, da je bilo to vaše prvo leto, ste skozi celotno šolsko leto vedno znova dokazovali, da je prvo pomembno biti ČLOVEK, šele potem vse ostalo. Hvala vam za to. Verjamem, da se mnogi starši, ki so vas imeli možnost spoznati s tem strinjajo. Ljubezen ni v srcu zato, da tam ostane, vendar zato, da se daje! In vi to znate! Že zdaj! Hvala Kaja,« je priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica zapisala na družabnih omrežjih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Ker so se pojavili nekateri očitki, da je učiteljica to storila zgolj zato, ker je Šajanina mama Rebeka Dremelj, pevka poudarja, da od nje nima popolnoma nobene koristi, razen če si bo na stara leta zaželela kak koncert … »Prinesla ga je zaradi vzorne učenke, ki je danes edina manjkala v razredu, in ker je začutila njeno stisko. Samo v vednost!«

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne