• C Novo mesto
  • 13:10
  • Tor, 21.03.2023

To sedaj prodaja Luka Lah razvpiti dobavitelj hitrih testov! Ko pa boste videli, s katero zvezdnico je v razmerju …

Nekdanji član podmladka SDS Luka Lah, spoznali smo ga glede povezav z dobavitelji hitrih testov, sedaj promovira program za trening podzavestne uspešnosti (subconscious performance coaching) in, tako pravi na posnetkih, je temu prikrojil tudi življenje.

»Ko sem po prvi terapiji odprl oči, je bilo, kot bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da me ni bilo kakšnih 45 minut, pod hipnozo pa sem v resnici bil 2 uri in 45 minut,« je dejal in povedal, da že devet mesecev redno sledi temu programu, piše Zurnal24. Lah poleg dviga samozavesti in večje uspešnosti obljublja tudi, da boste spoznali vseh 12 osebnosti, ki menda prebivajo v vsakem od nas, a do tega programa ne bo prišel vsak, saj jih na tečaj izberejo le pet. Še prej pa je potrebno seveda nakazati 500 dolarjev, da pokažete, da imate resne namene.

Sodeč po njegovem življenju se terapija kar obnese, saj je nenazadnje v razmerju s mehiško pevko Tefi Venezuelo, ki ima več kot 13 milijoni ogledov na YouTubu, 2,6 milijona sledilcev na Instagramu, 1,1 milijona sledilcev na Tiktoku in tisočimi mesečnimi poslušalci na Spotify.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℯ (@tefivalenzuela)

NaDlani.si; Foto: youtube