• C Novo mesto
  • 22:30
  • Sob, 13.08.2022

To so goli posnetki Suzane iz Ljubezni po domače

Borila se je za srce Jureta Strune.

V šovu Ljubezen po domače smo bili priča maratonu hitrih zmenkov na gradu Štatenberg. Med drugim je Jure Struna spoznal še eno deklet, ki se bo borilo za njegovo srce, Suzano Korošak iz Škofljice, ki je bila vesela, ko ga je končno dobila na samem. Podarila mu je ključ do svojega srca, ki pa ga je potegnila iz neder. Ob tem je izvedel, da ga bo moral vrniti, če je ne bo izbral. Malce šokirani možakar je povedal, da še ni doživel, da bi dekle darilo potegnilo iz tistega ‘žepa’.

»Poet je zapisal: Ljubezen najbolj boli, ko je ni. Zato si je naša ambasadorka ljubezni Tanja Postružnik Koren zadala cilj: Našla bom pravega! Našla pa ni le enega, temveč kar devet podeželskih junakov, ki so svoje srce na široko odprli novim ljubezenskim dogodivščinam. Poglejmo, kdo so ljubezni željni junaki, ki že nestrpno čakajo, da jih zadene Amorjeva puščica. Komaj čakajo, da se predstavijo in v sorodnih dušah vzpodbudijo željo, da se jim javijo s pismi,« piše ob predstavitvi šova Ljubezen po domače.

Vrnil ji je ključek

Kakor koli, večer je minil v znamenju prvih sloves in Jute se je poslovil  ravno od Suzane ter se ji opravičil. Vrnil ji je ključ do njenega srca rekoč: »Upam, da boš našla osebo, ki ji boš lahko to dala.« Kljub izločitvi se je gospa počutila dobro. »Ključ je spet pri meni, mogoče ga v kratkem dobi druga oseba, ki si ga bo bolj zaslužila,« je povedala. Jure je zlato karto namenil Nataši, ki smo jo dodobra spoznali v prejšnji sezoni šova. Z njo bo lahko prevzela zmenek drugi kandidatki. Ostalim kandidatkam se to ni zdelo pošteno, saj je uživala že na prvi večerji.

Gole fotografije

A če pogledamo njene objave na družbenih omrežjih, si upamo trditi, da bi Suzana šov  popestrila. Kot vse kaže, je manekenka za večje številke in prav nič sramežljiva, saj objavlja tudi povsem gole fotografije. Pod fotografijami pa komentatorji pišejo pridevnike kot so lepa, sexy, čudovita …

N. D.; Foto: POP TV

 

e-bike
mkt sevnica