• C Novo mesto
  • 04:55
  • Tor, 21.03.2023

Toliko milijonov so Shakiri prinesle zadnje tri uspešnice, ki so namenjene Piquéju

Pred slabim tednom dni je Shakira dodobra pretresla svetovno glasbeno sceno, saj je izdala novo pesem, ki je takoj ob izidu podrla vse možne rekorde. Govora je o pesmi BZRP Music Session #53, v kateri na zelo direkten način pošilja sporočila svojemu bivšemu partnerju Gerardu Piquéju o tem, kaj si misli o njem in o njegovi novi zvezi z bistveno mlajšo dvajsetletnico.

Shakira je definitivno zadnje dni največkrat omenjena svetovno znana pevka, saj je v svet poslala pravo glasbeno bombo z velikim sporočilom. Skozi verze je javnosti razkrila svoj pogled na njeno razpadlo zvezo. V pesmi celo jasno in glasno omeni tako Piquéja kot njegovo novo dekle, 23-letno Claro Chío.

Pesem BZRP Music Session #53 se je takoj ob izidu povzpela na prvo mesto praktično največjih glasbenih lestvic in tam vztraja še vse do danes. Doživela je celo večji uspeh kot pred leti slavni Despacito. V samo šestih dneh si je videospot na YouTubu ogledalo že več kot 145 milijonov ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Te nepredstavljivo visoke številke ogledov se seveda odražajo tudi na pevkinem bančnem računu, kjer se je v samo nekaj dneh nabralo najmanj 187 tisoč dolarjev. Toliko naj bi Shakira s pesmijo do sedaj zaslužila zgolj na podlagi promocije videa, ki je bil objavljen skupaj s pesmijo. Dodatni zaslužek je priljubljeni pevki prinesla tudi vsaka posamezna platforma, kot so na primer Spotify, Apple, Amazon in Tidal.

Tu se zaslužek seveda ne zaključi. Omenjena pesem ni edina, ki jo je Shakira skozi besedilo namenila svojemu bivšemu partnerju, ampak se na seznamu trenutno nahajajo že tri – zraven zadnje še Monotonía in Te felicito. Vse tri pesmi tako vsebujejo verze, skozi katere Kolumbijka lajša svoje srčne bolečine in vse tri veljajo za prave uspešnice.

Te tri omenjene pesmi so 45-letni pevki skupaj prinesle že neverjetnih 22 milijonov dolarjev in ogromno podpore, ki je je deležna s strani svojih oboževalcev in predvsem žensk, ki skozi njene pesmi lajšajo svoje lastne ljubezenske bolečine. Očitno je res to, kar Shakira omenja v zadnji pesmi – ženske več ne jočejo za moškimi, ampak raje služijo svoj denar.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram