• C Novo mesto
  • 14:33
  • Sob, 04.02.2023

Uf, Arijanna, ki se je poljubljala z Blažem, pokazala svojo mamo

V šovu Sanjski moški se zapletajo strasti. Po razočaranju na zmenku z Moniko in poglobitvi odnosa z Majo, ki si je na skupinskem zmenku priborila največ časa na samem z Blažem, smo bili v zadnji oddaji priča vročekrvni borbi, močnim čustvom, iskrenim priznanjem ljubosumja in nasploh pestremu dogajanju …

Na čas na samo je Blaž povabil tudi Hano, med pogovorom jo je zasul z vprašanji – klepet je bil vse prej kot površinski. Ko je vstala, jo je Blaž poljubil. Ko se je vrnila med punce je vse skupaj je opisala kot ‘zanimivo’, nato pa le izdahnila, da jo je poljubil. Maša je v pogledih med dekleti – Arijanno, Hano in nekaterimi drugimi – uživala ter opazila jezne pogleda Eve Lune in Kristine.  Tudi Arijanna se  med dekleta vrnila v sedmih nebesih. Da se je poljubljala, so punce ugotovile po razmazani šminki. »Je bilo lepo, ampak je težko odmisliti, da se je pred kratkim poljubljal z drugo,« je povedala  odkrito. Hani je ob tem motivacija padla, ker se ni počutila več edinstveno.

Dodajmo še, da je Arijanna predstavila tudi prek Instagrama, poleg pa zapisala: »Mami sem vizualno precej podobna, tudi postavo imam po njej. Po tatiju imam karakter in par specifičnih lastnosti.« »Imam najboljša starša na svetu. Že od malih nog me podpirata in spodbujata pri vsaki moji odločitvi, tudi ko nista najbolj navdušena. Omogočila sta mi ogromno in za to jima bom večno hvaležna,« je razkrila za Metropolitan in dodala, da so njeno udeležbo v šovu vsi lepo sprejeli. »Z bratom se vedno bolj razumeva, si pa že iz otroštva rada nagajava. Se kdaj pa kdaj tudi spreva, ampak to izhaja iz ljubezni,« pa je povedala o bratu.

Katera se je poslovila?

V zadnji oddaji šova je ponovno prišel trenutek, ko je Blaž dekletom delil vrtnice. Arijanna jo je prejela prva. Naslednjo je podelil Evi Luni, nato pa še Žani, Kristini, Lari, Hani, Suki, Pii B., Tini in Pii G. ter Nini. Ostala je še ena vrtnica, brez nje pa Monika in Maša. Monika je bila prepričana, da bo brez ostala prav ona, Maša je menila, da si jo zasluži. Blaž je naposled le izgovoril ime zadnje, ki ji je namenil vrtnico: Monika. Brez vrtnice je tako ostala Maša, ki se je od šova, Blaža in punc poslovila z dvignjeno glavo. »Se vidimo zunaj,« je dejala in odšla.

N. D.; Foto: Instagram