• C Novo mesto
  • 03:27
  • Ned, 03.03.2024

Uf, Carmen iz Sanjskega moškega je prekipelo: Vsak moški, ki mi bo pisal, ga javno objavim!

Junakinja prve sezone resničnostnega šova Sanjski moški, Carmen Osovnikar, je te dni več kot očitno razjezilo pisanje nekaterih moških v privat sporočila na Instagramu, zato jim je povedala svoje: »Vsak moški, ki mi bo pisal, ga javno objavim!« Lepotička je sicer te dni uživala na Malti, v katero se je mimogrede zaljubila in se bo zagotovo še vrnila tja, je po prihodu domov poskrbela za šok. Pred odhodom se je iz svetlolase prelevila v temnolasko po prihodu nazaj domov pa je poskrbela še za to, da njeni lasje niso več dolgi, ampak kratki.

Carmen, ki se je pred leti ukvarjala s plesom in fitnesom, si je pred časom omislila osebnega trenerja in z njim petkrat ali šestkrat tedensko pridno trenira. Zdaj se je odločila, da bo treninge v fitnesu podkrepila še z izleti v naravo. »Že prej sem veliko zahajala na Pohorje z našim Ashem. Ash je sicer bolj mamin kuža in je osemletni kavalirček. Do zdaj je bil moj Gucci še malo premajhen za tako dolge izlete v naravo, a glede na njegovo energijo mislim, da bova kmalu lahko šla že skupaj na pot. Sama sem se včasih tudi dvakrat dnevno odpravila tja,« je pred mesec dni povedala za Zurnal24.

Buri moško domišljijo

A dodajmo, da Carmen  na družbenem omrežju večkrat buri moško domišljijo, saj za eno izmed erotičnih trgovin pomerja seksi perilo, vse skupaj pa objavilja v Instagram Storyih. Upamo si trditi, da je marsikdo ostal brez besed ob njeni postavi, saj gospa namreč šteje 40 let. Carmen je pred časom za portal njena.si povedala, da se preživlja s svojim podjetjem, ki posreduje pri najemanju kreditov, večinoma pri avstrijskih bankah. Poleg tega dela tudi kot svetovalka direktorja v večjem podjetju.  Nekoč se je imenovala Karmen Polner, bila pa je znana med mariborsko smetano, kot žena gostinca Nikija Polnerja.

N. D.; Foto: Instagram