• C Novo mesto
  • 23:33
  • Sob, 13.08.2022

Uf, Carmen iz Sanjskega moškega ‘sprobala’ robo iz erotične trgovine!

Zvezda šova Vražje dame in Sanjski moški, Carmen Osovnikar, je na družbenem omrežju zagotovo razveselila sledilce. Za eno izmed erotičnih trgovin je namreč pomerjala seksi perilo, vse skupaj pa objavila v Instagram Storyih. Upamo si trditi, da je marsikdo ostal brez besed ob njeni postavi, saj gospa namreč šteje 40 let.

Se vrača na male zaslone?

Kot je znano, bosta srečo v ljubezni tudi letos preizkusili dve kandidatki, ki sta srce želeli osvojiti že v lanski sezoni pri Gregorju Čeglaju, a jima ni uspelo. Za kateri dve dekleti gre, še ni znano, rumeni portal Točnoto.si, pa se sprašuje, če ni morda ena izmed kandidatk ravno postavna, uspešna in energična Štajerka. Carmen je namreč novico delila na svojem profilu ter zraven zapisala: »Jaz pa vem, pa ne povem.« Je mar s tem namignila, da se vrača na televizijske zaslone v novi sezoni Sanjskega moškega?

Kaj sploh počne Carmen?

Carmen je pred časom za portal njena.si povedala, da se preživlja s svojim podjetjem, ki posreduje pri najemanju kreditov, večinoma pri avstrijskih bankah. Poleg tega dela tudi kot svetovalka direktorja v večjem podjetju.  Nekoč se je imenovala Karmen Polner, bila pa je znana med mariborsko smetano, kot žena gostinca Nikija Polnerja.

N. D.; Foto: Instagram

poroke in zabave