• C Novo mesto
  • 03:51
  • Ned, 02.10.2022

Uf, junakinja šova Sanjski moški odvrgla odvečna oblačila, take je najbrž še niste videli

Mariborčanke Carmen Osovnikar, se spomnite iz resničnostnih šovov Sanjski moški in Vražje dame. Svoje sledilce redno obvešča o dogajanju v njenem vsakdanu, včasih pa jih spusti tudi v svojo intimo. Za oboževalce pripravila modni pregled njenega seksi spodnjega perila, s katerim promovira eno izmed erotičnih trgovin. Podobno je namreč počela že dober mesec nazaj, ko je za eno izmed erotičnih trgovin pomerjala seksi perilo, vse skupaj pa objavila v Instagram Storyih. Takrat je arsikdo ostal brez besed ob njeni postavi, saj gospa namreč šteje 40 let. Tokrat lahko trdimo podobno:

Drama resničnostnih zvezdnic

Ob tem gre spomniti, da je dotična dama polnila stolpce rumenih strani, ker je Laura Beranič s Ksenijo Kranjec razkrila, da bosta v letošnji Kmetiji nastopili tudi Osovnikarjeva in Ana Pusovnik. Carmen je kmalu po razkritju objavila posnetek močno opite Laure, ki se v nekem lokalu komaj pobere s tal. Laura se je sicer iz drame za nekaj časa umaknila, saj je bila na dopustu, vendar se je oglasila po hudih obtožbah Osovnikarjeve, da je imela prste vmes, ko ji je nekdo spustil vse štiri zračnice na avtomobilu.

Kmalu So se pojavila namigovanja, da si je Osovnikarjeva kar sama spustila zračnice, da bi dobila nekaj pozornosti, kar je zanikala. Laura je medtem povedala, da ne misli smetiti svojega profila s tovrstnimi igricami, zato je za dramo z nekdanjimi sotekmovalkami odprla prav poseben profil, ki bo namenjen tovrstnim zdraham.

Počilo tudi zaradi moškega

Prav tako je Carmen v prvi sezoni Sanjskega moškega se je stkalo prav posebno prijateljstvo z Ano Pusovnik . Skupaj sta bili na številnih počitnicah, nato pa je očitno prišlo do prepira. Za zurnal24.si je Carmen povedala, da jo je Ana razočarala in to zaradi moškega. Skupaj naj bi šli na morje, potem pa naj bi jo Ana, domnevno zaradi moškega, ki ga pozna en teden, pustila na cedilu. Dekleti sta medtem menda že zgladili nesporazum in bosta, spet menda, skupaj nastopili v resničnostnem šovu Kmetija.

N. D.; Foto: Instagram