• C Novo mesto
  • 05:56
  • Tor, 18.05.2021

Uf, kako je zabila sanjskega moškega! »To ne moreš da ‘belivaš’ kako tota dela«

Nova oddaja šova Sanjski moški je prinesla nove dogodivščine, Gregor Čeglaj je tokrat na adrenalinski zmenek v dvoje povabil lepo nogometno sodnico Kajo Casar. Medtem ko so med njima preskakovale iskrice, pa je bil njegov zmenek s Sanjo Munda popolno nasprotje.

Adrenalin in poljub

Nogometna sodnica in fitneserka je z  veseljem je sprejela njegov plezalski izziv in Gregor ji je kavalirsko nadel opremo. Priznal je, da mu je ob postavni Kaji postalo vroče in si je moral dopovedovati, da se mora osredotočiti na plezanje. Na vrhu sta se objela in Kaja je začutila, da je med njima preskočilo nekaj iskric. Sledil je dolg poljub … Kaja je kasneje povedala, da se ne spomni, kaj se je takrat sploh dogajalo: »Ker sem bila presenečena, pa hkrati presrečna, ker je bilo res prijetno.« Ko se je kasneje Kaja preoblekla, je Gregor ob njej kar lovil sapo. Zaupala mu je, da je imela v srednji šoli težave z nizko samopodobo in se je spopadala z motnjami hranjenja. Takrat je tudi  izgubila voljo do športa, a je vse to z močno voljo spremenila. Gregor je ugotavljal, da imata veliko skupnih stvari. Podaril ji je vrtnico …

Človek se vsega hudega navadi

Sledil je skupinski zmenek z dekleti, v vožnji z gokartom pa je zmagala stara znanka Sanja ter osvojila lepo nagrado, zmenek z Gregorjem. Sanja je povedala, da ni dala vsega od sebe, a je vseeno zmagala. Gregor jo je objel, nakar se je spomnil, da ji to ni všeč, a je rekla: »Človek se vsega hudega navadi.« Gregorju je bilo na zmenku malce neprijetno, energija med njima se mu je zdela čudna. »Pa to je že tragikomično … Sanja, daj no skuliraj se, bogi Gregor. To ne moreš da ‘belivaš’ kako tota dela, katastrofa!« pravijo komentatorji.

NaDlani.si; Foto: POP TV