• C Novo mesto
  • 00:58
  • Pon, 18.10.2021

Uf, kakšne fotografije objavlja Davidova snubka (Ljubezen po domače)! Ko bo pogledal njen Instagram …

Šov Ljubezen po domače je v polnem zamahu. Po hitrih zmenkih in pikniku, na katerih so junaki podeželja bolje spoznali vse svoje kandidate, so padle prve odločitve. Med tistimi, ki so se morali posloviti, je tudi Metka Šeškar. Milan, za katerega srce se bori, se je namreč poslovil , kajti sklenil je, da ni prava zanj. Povedal je, da jo je spremljal v pretekli sezoni: »Tule na srečanju pa sem videl, da ni tista Metka kot v oddaji.«

Stari znanci

Še to, kot po vsaki oddaji Ljubezen po domače bodo tudi letos na kavče. Branko iz prejšnje sezone je tako končno izvedel, zakaj se mu na kavču ni pridružila Metka – preizkusila se je v vlogi Milanove snubke. Težko sprijaznil z resnico: »O, kaj pa ta tukaj? Kakšno kolegico s faksa išče.« Branko je izrazil željo, da bi imela z Metko v prihodnosti resnejše stike, saj mu je zelo všeč, Josipa, ki ga je Metka v prejšnji sezoni izbrala da ni izkoristil šans. »Normalno, da je bila razočarana, saj sem bil tudi jaz, ampak nad samim sabo,« je pojasnil slednji.

 

Pester zmenek

David je na Primorsko povabil Sentyo, Manjo in Vanjo. Poslovil se je od Oksane, ki se je počutila v redu, še posebej zato, ker jo je Tanja povabila v hribe. David je izvedel še za novost sezone. Zlato karto je moral podeliti tisti, ki je nanj naredila najmočnejši vtis, z njo pa bo lahko preprečila zmenek z drugim dekletom. Karte se je razveselila Sentya. Pri njemu je bilo predvsem zanimivo na spoznavnem zmenku. Tam je bil več ko zadovoljen, ko je zagledal Manjo iz Črenšovcev. Kandidatka ga je presenetila s knjigo, erotično zgodbo. Podarila sem mu knjigo 50 odtenkov sive, treba je pomgum, da kaj takega podariš osebi, je dejala ter poudarila, da ni perverzna. Povedala je tudi, da je na trnih, saj že dolgo ni govorila s fantom, in da se moškim izogiba, a ji je bil David preveč všeč, da ga ne bi spoznala. Se je pa postavni Primorec malce pošalil: »Jaz sem dobil občutek, da bo skočila name.« Manja Šernek, na Instagramu znana kot Mania, je komedijantka, igralka in model, na njenem družabnem omrežju pa je zaslediti vroče fotografije:

N. D.; Foto: POP TV