• C Novo mesto
  • 04:21
  • Sob, 13.08.2022

Uf, kraljica Laura Beranič objavila fotografijo brez vsega

»Moj cilj je bil shujšati do rojstnega dne in uspelo mi je. To je darilo, ki sem ga podarila sama sebi, da sem videti boljše. A to ni zgolj instantna dieta, da bi lahko oblekla novo obleko, od zdaj naprej želim paziti na svoje zdravje in svojo prehrano.«

Laura Beranič, spomnite se jo iz resničnostnega šova Sanjski moški, kjer se je borila za srce Gregorja Čeglaja in ga tudi osvojila na prijateljski ravni, si je s svojo neposrednostjo pridobila ogromno sledilcev na družabnih omrežjih, kjer jih vsake toliko časa razveseli s fotografijo.  Tokrat se jim je odločila pokazati brez vsega ter objavila fotografijo brez filtrov in brez ličil.

Tudi shujšala je

Je pa naša resničnostna zvezdnica v desetih dneh shujšala kar pet kilogramov oz. zmanjšala maščobne zaloge za devet odstotkov. »Moj cilj je bil shujšati do rojstnega dne in uspelo mi je. To je darilo, ki sem ga podarila sama sebi, da sem videti boljše. A to ni zgolj instantna dieta, da bi lahko oblekla novo obleko, od zdaj naprej želim paziti na svoje zdravje in svojo prehrano,« medijem razlaga Laura ter ob tem doda, da skozi sam postopek ni bila lačna, ni doživela padca energije, prav tako ni bila nervozna. Avtor te diete, nutricionist Giovanni Mandra, razlaga, da je to klinično preizkušena metoda, ki v 14 dneh odpravi kar 9,2 odstotka maščobnih zalog oziroma od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže. Obstaja pa tudi druga faza, ki skrbi za stabilizacijo.

V družbi Polone iz Sanjskega moškega

Sicer pa Lauro, ki se jo je prijel vzdevek ‘kraljica’, sedaj velikokrat zasledimo v družbi sotekmovalke Polone Kranjc. Konec tedna se je v Domžalah odvila zasebna zabava ob odprtju njene kavarne. Polona je goste pogostila s prigrizki in pijačo, s katero so nazdravili na njeno uspešno poslovno pot, na otvoritvi pa so bili tudi Polonini bližnji, prijatelji, nekateri aktualni tekmovalci šova Kmetija ter tudi Jan Klobasa in Laura. Seveda pa gre dodati, da je jezična Štajerka vseskozi v medijski vojni z večino preostalih tekmovalk iz šova, med katerimi izstopa Ana Puskovnik.

N. D.; Foto: POP TV

 

odiseja planetariji