• C Novo mesto
  • 23:23
  • Pet, 22.09.2023

Uf, Lara razkrila, kako je sanjski Gregor končal njun odnos, Blaž ugotovil, da ga ne vleče k njej

V šovu Sanjski moški se je Blaž Kričej Režek končno videl s svojima prijateljema Jako in Markom ter jima predstavil eno izmed deklet, ki se v šovu potegujejo zanj. Želel je, da ocenita, ali je to dekle zanj, nato se jim je pridružila skrivnostna Lara, ki se je seveda spomnimo še iz prejšnje sezone šova. Srečali so se na igrišču za odbojko, nato pa so se odpravili na biljard. Lara je nato izkoristila še možnost, da kaj o Blažu izve od njegovih dveh prijateljev. Razkrila sta mu, da je Blaž družaben in da zanj želita energično in prijazno punco. Zanimalo ju je, kako da se je Lara po lanskem neuspešnem poskusu iskanja ljubezni pred kamero letos ponovno pridružila šovu Sanjski moški. Jaka je kar neposredno postavljal vprašanje za vprašanjem, pridružil se je še Mark in skupaj sta jo zasula z vprašanji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Bila je ‘ghostana’

Prijatelja sta mu po druženju svetovala, naj jo še naprej spoznava, morda povabi še na kakšen zmenek in komaj potem sprejme končno odločitev.  Na koncu zmenka je sledil še pogovor Blaža in Lare na samem. Blaža je zmotilo, da se izmika odgovorom. »Ali jih nima, jih ne želi deliti … Ampak daj mi vsaj nekaj, nekaj moram začutiti,« je komentiral. Izvedeti je želel tudi, kaj se je dogajalo med njo in lanskim Sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem. Delila je nekaj podrobnosti, a vse skrbno zavila v celofan. »Kar nisva predelala, je prišlo na plano. Imela sva nerazčiščene stvari. Eno leto pred šovom sva bila v fazi spoznavanja. In potem sem bila ‘ghostana’ iz njegove strani. In potem se čez eno leto srečava v oddaji. Vse je privrelo ven in potem sem šla domov, ker pred kamerami ne bi razglabljala o stvareh,« je povedala lepotica. Na koncu je ugotovil, da ga k njej nič kaj dosti ne vleče. »Dlje kot sva bila skupaj, bolj neprijetno je bilo,« je komentiral, Lara pa je bila presenečena, ker ni prejela vrtnice.

Kaj je povedal Gregor?

Spomnimo, to je Gregor povedal lani za Zurnal24, ko je Laro izločil že v prvi oddaji: »Z njo imam lepe izkušnje, a razlika v letih je bila prevelika. Spoznavala sva približno 14 dni. Nisva bila skupaj. Hotela sva se spoznati, a so se zgodile stvari, ki so me zmotile in sva na pošten način sklenila, da se druženje preneha. Imam občutek, da so jo neke stvari bremenile in se mi ni mogla odpreti. Poleg tega sem iskal resno zvezo in mislim, da Lara na to takrat še ni bila pripravljena.«

N. D.; Foto: POP TV