• C Novo mesto
  • 13:43
  • Pon, 08.08.2022

Uf, Laura iz Sanjskega moškega neprepoznavna! Poglejte, kakšne vroče fotografije objavlja

Zagotovo se spomnite Laure Beranič, znane po nadimku Kraljica, ki je srečo v ljubezni iskala v oddaji Sanjski moški. Zaljubila se ni, je pa s sanjskim moški Gregorjem Čeglajem ohranila prijateljski odnos.

Laura očitno ni bila zadovoljna s svojim videzom, nakopičili so se ji kilogrami, kar nekaj časa se je borila z n njimi in tokrat ji je zares uspelo shujšati do te mere, da je marsikdo ostal v odprtih ust. 24-letnica je v dokaz na Instagramu delila fotografije, ob katerih nas je pustila brez besed. Sodeč po objavah je v zadnjem času shujšala za 9 kilogramov, do teh rezultatov pa ji je uspelo priti le 3 mesecih. Sama je ob tem pod neko fotografijo zapisala: »To poglavje se imenuje ‘Na vrsti sem jaz’.« Kot je še razvidno iz njenih objav s plaže, se je Laura odločila prve poletne dni preživeti na Hrvaškem, natančneje v Makarski. V eni izmed objav je sledilcem tudi zaupala, da hodi v fitnes ter med drugim obelodanila, da se v svojem telesu počuti zares dobro – kot kraljica.

V šovu je bila videti precej drugače

Spomnimo, v šovu Sanjski moški je zgovorna Mariborčanka pritegnila ogromno pozornosti, ko0 je prekipevala od samozavesti ter že v prvi oddaji Gregorja  presenetila s krono, za katero je želela, da ji jo sanjski moški nadene in ji tako obljubi, da bo odslej nanjo gledal kot na kraljico. Vse skupaj se ni izšlo, malce pred finalom se je morala posloviti, saj je Gregor dejal da ji ne bo mogel vračati tistega kar ona čuti do njega. Je pa bila videti precej drugače, kar pričajo tudi fotografije …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

N. D.; Foto: Instagram