• C Novo mesto
  • 11:57
  • Sob, 23.09.2023

Uf, Miša Molk je bila v postelji s tem legendarnim pevcem, ta fotografija je dokaz!

Sva si z Aleksandrom Mežkom privoščila zajtrk v postelji, se je na facebooku spomnila Miša Molk in objavila utrinek izpred mnogo let, ko je večer preživela s svojim prijateljem, legendarnim  pevcem Aleksandrom Mežkom. Mediji so ob tem zapisali, da nekdanja prva dama televizije očitno ponoči ne more spati, saj je fotografijo  objavila okoli 4. ure. Pevec se sodeč po komentarjih pod njeno objavo še ni odzval.

Nekdanja televizijska voditeljica sicer rada deli spomine iz svojega otroštva in mladosti na družabnih omrežjih. Sicer pa je  svojim številnim spletnim oboževalcem preko družbenega omrežja v začetku leta poslala takšen zapis: »Hvala gostjam /dveh gospa žal ni več med nami/ in gostom, ki ste v oddaji pustili svoj odtis in vsem, ki ste oddaje spremljali. In hvala tudi vsem sodelavkam in sodelavcem. Bili ste imenitni! Bilo je pestro, vznemirljivo, inspirativno, poetično in žmohtno. Srečno!«  S svojo pogovorno oddaja z gostjo Mio Skrbinac je namreč burila duhove. Voditeljica je namreč v oddaji Z Mišo na RTV Slovenija razkrila, da je njena sogovornica lezbijka. Skrbinčevi je bilo ob tem očitno nelagodno in videti je bilo, da o tem ni želela javno spregovoriti.

Kdo je Miša Molk?

Molkova je diplomirala iz novinarstva leta 1980 na Fakulteti za sociologijo, politologijo in novinarstvo v Ljubljani, zanjo je prejela študentsko Prešernovo nagrado. Že v času študija je delala na RTV Slovenija, in sicer od leta 1976; najprej kot honorarna sodelavka v uredništvu Mladinskega in otroškega programa, od leta 1979 pa kot redno zaposlena urednica in televizijska voditeljica. Na RTV Slovenija je zasedala naslednje položaje: 1989 – 1995 urednica, voditeljica, scenaristka, novinarka – komentatorka 2004 – 2004 odgovorna urednica Športnih in Razvedrilnih programov 2004 – 2008 voditeljica in vodja projektov 2008 – 2013 varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV SLO Leta 2013 jo je po izteku petletnega mandata na tem položaju zamenjal Lado Ambrožič.

N. D.; Foto: youtube