• C Novo mesto
  • 02:42
  • Ned, 21.04.2024

Uf, poglejte, kaj je finalistka Sanjskega moškega počela v hotelu

Anja Širovnik, spomnili se jo boste iz šova Sanjski moški, zadnja leta živi na Tenerifih. V teh dneh pa je očitno obiskala Slovenijo in s seboj pripeljala fanta, s katerim živi v Španiji. Odšla sta na romantičen izlet v dvoje na Bled, s svojimi sledilci pa je delila videoposnetek, na katerem lahko vidimo, kako sta čarobno preživela dva dni. Anja je ob tem, kot prava spletna vplivnica, hotel priporočila vsem parom, ki ne vejo, kam bi odšli za Valentinovo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

S sanjskim Gregorjem se ni izšlo

Velja dodati, da resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil leta 2021  tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Širovnikovo ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

Sodeč po Gregorjevih besedah je med njima prišlo do zameri, Anjo je označil, da je nezrela ter da je nasploh drugo dekle, ko ugasnejo kamere. O njej je dejal tudi tole: »Po šovu sem izbral Anjo in sva se odločila, da bo ona pri meni prespala v hotelu, no, nisva reševala sodokuja. Zgodil se je seks, dva dni kasneje pa še po nesreči tudi pri meni doma. Hvala bogu, to je vse kar sva imela … «

N. D.; Foto: Instagram