• C Novo mesto
  • 21:51
  • Pon, 20.03.2023

Uf, sanjski Blaž se je ustrašil in pri Martiću ‘pobegnil’ iz kadra: Resno me skrbi

Kontroverzni youtuber Pero Martić je tokrat v streamu gostil sanjskega moškega Blaža Kričeja Režeka. Prišlo je tudi, da bi mogel ocenjevati dekleta ki so se borila za njegovo srce v šovu. Po vsej verjetnosti se je spomnil na fiasko s sanjskim moškim pretekle sezone Gregorjem Čeglajem, zato se je po nekaj minuta rajši umaknil s kadra. Dodajmo, da je bil gost tudi t. i.  David Milosavljević, ki ga poznamo pod imenom snemalec David. Slednji je v medijih postal znan po tem, da se je najprej veliko družil z Arijanno, kasneje pa s Kristino, obe dekleti pa sta bili finalistki v borbi za Blaževo srce. On je dekleta brez skrbi ocenjeval in še spraševal Blaža ali ga to resno skrbi …

@npcspoter Blaz se ustrasil novic in pobegnil iz strima! #peromartic #trollgang #live #clip #fyp #slovenia ♬ original sound – NPC spotter

Kdo je Blaž?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki je letos v resničnostnem šovu Sanjski moški iskal ljubezen. Sprva smo sicer mislili, da bo druga sezona  naredila ljubezensko zgodbo potem ko je v zadnji oddaji podelil zadnjo vrtnico Kristini Miler. 24 ur kasneje je kot strela iz jasnega udarila vest, da ko so žarometi ugasnili, kamere se umaknile, je pač nastopilo obdobje preizkušnje.

Za njegovo njegovo naklonjenost se je boril šopek srečnih izbrank, ki so z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Blaž sicer obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Še vedno redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi.

»Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: Youtube