• C Novo mesto
  • 20:57
  • Sob, 13.08.2022

Uf, sanjski Gregor vplivnico obtožil, da goljufa sledilce: V Las Vegasu je olupila veliko ‘banan’

Sanjski moški Gregor Čeglaj je tokrat razkril kakšne osebe so v resnici oz. nja bi bile Katarina Benček, Coolmamacita, Coolfotr, Lepa Afna … Med drugim je objavil posnetek, kako je po spornem Čeglajevem ocenjevanju deklet Jani Jugovic, bolj znan kot Cool Fotr, poslal glasovni posnetek voditelju Peru Martiču in dejal da je bil to zadetek v polno. Kar je objavil oz. slišal o Janiju raje nismo pisali.

Je pa v istem posnetku tudi obrazložil, zakaj je Katarino Benček označil za ‘največje govno’. Spoznala sta se na nekem dogodku, kjer je organizator želel, da se on, Benčkova in Eva Boto skupaj fotografirajo. Katarina naj bi po njegovih besedah stala vsaj 2 metra vstran od njega, saj ni želela ljubosumja s strani njenega partnerja. Potem se je ‘vtaknil’ v Katarinine znamke nakita. Predvajal je njen video, v katerem predstavlja nakit in pove, da je bil skrbno načrtovan ter da je vanj bilo vloženega veliko truda, a po besedah Čeglaja je nakit iz Kitajske in tipičen primer ‘dropshippinga’.

V ringu hoče tudi fanta Katarine Benček

Ob tem je dodal oz. skozi video večkrat poudaril, da je vplivnica ena velika banana, ki je olupila veliko ‘banan’, predvsem, ko je hodila v Las Vegas in da je videla več banan kot podjetje Derby. Ob tem ne pozabimi, da  je nekdanji akter šova Sanjski moški napovedal, da se bo vrnil v Slovenijo a le, če bo organiziral dobrodelni boksarski event in bomo sprejeli njegov izziv. »Že nekaj časa nazaj sem izzval novega sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka in zaenkrat ni bilo še odgovora. Zdaj mu dajem zadnjo možnost, da sporoči v 48 urah mojemu bratu odgovor. Drugi izzvani je Coolfotr, tretji pa fant od Katarine Benček Marko Pavlovič.  Mislim, da smo si vsi štirje nekako podobni fizično, tako da ne bo noben v prednosti in bo dvoboj lahko ‘fer’. Z boksom se nisem nikoli ukvarjal, rad bi se naučil nekaj novega in nekaj o tem športu, ker so mi vsi rekli, da je čudovit, naučiš se ogromno samodiscipline. Hkrati je tudi prisotna dobrodelnost, kar je zelo pomembno,« je ob zaključku še napovedal Gregor.

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne