• C Novo mesto
  • 06:41
  • Tor, 21.03.2023

Uf, sanjski Gregor zagrozil sanjskemu Blažu! Vse to zaradi Kristine

Kot smo že pisali, je Kristina Miler, znana kot zmagovalka letošnjega Sanjskega moškega, na TikToku milorečeno šokirala. S svojimi sledilci je namreč, po njenih besedah, delila resnico o tem, kaj se je zgodilo med njo in sanjskim moškim Blažem Kričejem Režkom ter njeno takratno najboljšo prijateljico Arijanno Saro di Palma.

Očitno ima parček neporavnane račune

Vauks, slovenski youtuber, je namreč gostil. Med oddajo v živo se je v komentarjih oglasil sanjski moški pretekle sezone Gregor Čeglaj in zapisal, da Blaž grozi Kristini in da se je njena družina obrnila nanj ter ga prosila za pomoč. »Dobro veš, na kakšne načine groziš Kristini. Njena družina se je obrnila name, ker si ubral grdo igro. Javno ti povem, da boš naslednjo potezo zelo obžaloval. Ne samo, da ne boš hodil, ampak boš spoznal tudi svojo staro prijateljico depresijo.« Mladeniča odnosov nista zgladila, saj ga je Gregor na različnih platformah milorečeno grajal. »Na take komentarje ne reagiram. Imamo ljudi, ki jim nisem všeč, a na take komentarje ne odgovarjam. Tudi kar se tiče Kristine, se midva osebno pogovarjava,« je dejal Blaž.

Kot smo že pisali, se je Sanjski moški iz leta 2021, Gregor Čeglaj, odločil za drastično potezo, ki je šokirala mnoge njegove oboževalce in spletne prijatelje. Gregor je namreč sklenil, da si bo izbrisal tudi svoj Instagram profil, na katerem je imel več kot 100 tisoč spletnih prijateljev. Ti so namreč radi spremljali njegove zgodbe, utrinke iz Amerike ter prisluhnili, predvsem takrat, ko je javno govoril o slovenskih vplivnicah in marsikoga šokiral s svojimi besedami.

Kdo je bil letošnji Sanjski moški?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki je letos v resničnostnem šovu Sanjski moški išče ljubezen. Za njegovo njegovo naklonjenost se je boril šopek srečnih izbrank, ki  njim hodijo na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Dodajmo, da Blaž obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: youtube