• C Novo mesto
  • 18:50
  • Sob, 04.02.2023

Uf, sanjski Gregor znova šokiral gledalce, ne boste verjeli kaj je povedal o tekmovalki iz letošnje sezone …

»Takoj ko sva nehala snemata sem dobu sporočilo, škoda da nisi gledu od Arijanne live, ko so omenil tebe, pa če bi šla Perotu (Martiću op.p.) na stream, je samo zavila z oči. A pazi, mala je opasna. Ima zunaj fanta, Martin mu je ime in tekmuje za mistra Slovenije. Sta se zmenila, da gre v šov zaradi prepoznavnosti. A mesec pred šovom sta šla narazen. Arianna je prevarala svojega tipa z Martinom in Martin je bil tip od BFF, razkriva Gegor Čeglaj v youtube šovu bratov Čeglaj, ob tem pa pove, da ima še neka izmed kandidatk fanta in bo šla v prihodnjih oddajah s sanjskim Blažem na zmenek, kar bo seveda zanimivo gledati. No, sodeč po prvi oddaji sta brata Čeglaj najbolj navdušili ravno črnolasa Arijanna in pa svetlolasa Hana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Topli užitki (@topliuzitki)

Novi Sanjski moški se je zlagal?

Sicer pa je v enem izmed omenjenih youtube streamov Gregor je razkril, da ga je v začetku leta kontaktiral Blaž Kričej Režek in ga želel prositi za nasvet, no obtožil pa ga je tudi, da se je Blaž, ko je v šovu dejal dejal, da je v otroštvu živel na kmetih, debelo zlagal. Sicer ni smel povedati, od kod mu ta informacija, vendar je z gotovostjo trdil, da novi sanjski moški ni živel na kmetiji in da je konje videl mogoče dvakrat v življenju … Čeglaj je tudi razkril, da je večina stvari narejenih po scenariju in da je tudi svoje govore vnaprej treniral.

Udarja po POP TV

Še pred tem pa je Sanjski Gregor dokazal da je spet brez dlake na jeziku, saj je ponovno udaril po POP TV.  Gregor namreč vseskozi razlaga, kako je cel šov v bistvu zrežiran, potem pa še dejal: »One so tuki tri ure, piz**, pr men so se vse enkrat napile, vsake pol ure ti dajo pijačo. Enkrat te bodo napil. Ko so bile pri men vse mrtve je bil kaos …« POP TV nam je sicer te obtožbe zanikal, saj so sporočili, da imajo dekleta na koncu vsakega sklopa cocktail party, ki je sestavni del formata.  Tam imajo na voljo namreč tako alkoholno kot brezalkoholno pijačo, kaj in koliko bodo pile se odločijo same.

N. D.; Foto: youtube