• C Novo mesto
  • 15:53
  • Čet, 22.02.2024

Uf, Slovenska starleta o ločitvi Saše Lendero: Kar je preveč, je preveč, jeb* te, spet bosta skupaj

Saša Lendero je v intervjuju na radiu Veseljak ekskluzivno podala pojasnilo o tem, zakaj sta z Mihom Hercogom vest o razhodu delila na družbenih omrežjih. »Z Miho sva se prej pogovorila in zdelo se mi je, da tam lahko povem samo tisto, kar bi jaz želela povedati. Če bi pa enkrat prišlo do točke, da bi stvari prišle ven, bi me pa vsak novinar posebej cufal z vprašanji. To zdaj v fazi neke žalosti, pravzaprav hudega razočaranja, je to res težko,« je na radiu pojasnila pevka in dodala, da se zaveda, da ljudje berejo marsikaj in si ob tem mislijo, kaj je o tem toliko govora, saj nista ne prva in ne zadnja, ki se jima je to zgodilo. Je pa ob vsem skupaj pripomnila, da bo pesem Ne grem na kolena zdaj pela še bolj s srcem.


A pozor, na omenjeno ločitev se je na Facebooku burno odzvala starleta Petra Roi, žena našega glasbenika Damiana Roia, ki se ga boste spomnili s šova Slovenija ima talent. »Nehajte nas že posiljevat s to Saško Lendero in Mihcem … .Jojjj, kot da sta edina, ki sta se ločila. Kar je preveč, je preveč, jeb* te.« ob tem je za Zurnal24 dejala, da gre glavo stavit, da bosta spet skupaj.

Ločitev leta

Kot ste najbrž že prebrali, je pred dnevi na družbenih omrežjih odjeknila novica, da se priljubljena slovenska glasbenica Saša Lendero razhaja z možem Miho Hercogom. Slavni par je dve desetletji leta veljal za enega najbolj zaljubljenih parov na glasbeni sceni v Sloveniji, njuno romantično poroko leta 2021 pa je spremljala vsa Slovenija.

Najprej se je na Instagramu oglasila Saša, ki je zapisala, da je njeno srce je zlomljeno, da še vedno težko razume in sprejme, da se je njuna pot končala ter da ostajava ljubeča in skrbna starša njuni Arii.  Miha pa je na svojem Instagramu med drugim zapisal: »Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov, pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih … Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo … Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca.«

N. D.; Foto: youtube