• C Novo mesto
  • 01:28
  • Ned, 22.05.2022

Uf, slovenski šov razdelil gledalce, po prenovi hleva odjeknilo!»Gospa bi lahko šla v službo, ki jih je dovolj …«

Delovna akcija je tudi v deveti in deseti oddaji druge sezone postregla s solzami sreče in prijetnimi presenečenji. Tokrat je ekipa obiskala Prekmurje, kjer je preživela več časa kot po navadi.  Težka življenjska zgodba družine Tirović se je začela ob očetovi nezmožnosti za delo, kopičenju računov in velikih zdravstvenih težavah. Zato je bila voditeljica Ana je bila tako zelo ganjena nad pismom 13-letnega Alena, ki ji je iskreno opisal razmere, v katerih živi njegova družina, da se je ekipa odločila, da bo prenovila celotno hišo družini ali, bolje rečeno, nekdanji hlev, v katerem živi, čeprav je vse kazalo, da gre za ‘misijo nemogoče’.

Kaj pravijo komentatorji?

A prenova je močno razdelila gledalce. Starši bi po mnenju gledalcev lahko naredili več za lastno dostojno življenje, čeprav ima mož sladkorno, bi po njihovem mnenju lahko delal. Komentarji se glasijo:

Lepo, ampak mislim, da je kaka družina bolj potrebna pomoči od njih. Gospa bi lahko šla v službo, ki jih je dovolj, ali pa se v teh letih vsaj naučila slovensko govorit.

Gledala sem, hvala vam delovna akcija samo glede otroka … ka bo zivel boljsih razmerah .. Kaj sta ona dva pocela .. nic … Sinku pa vse lepo .. res si fant kapo dol …

NaDlani.si; Foto: POP TV