• C Novo mesto
  • 17:32
  • Sob, 04.02.2023

Uf, ste videli Hano v Sanjskem moškem, ni čudno, da je bil Blaž ‘vesel’

V šovu Sanjski moški en šokza drugim. Nepričakovan odhod, jeza, užaljenost – na površje je privrela cela paleta čustev. Za konec je na ceremoniji vrtnic presenetil prav vse. Blaževe vrtnice so namreč prejele Suki, Pia, Žana, Pia G., Tina, Lara in Eva Luna. Na mizi sta bili še dve vrtnici, brez vrtnice pa so še bile Arijanna, Monika in Maja.Z eno vrtnico v roki je okleval med Moniko in Majo. Odločil se je, da domov pošlje Majo. »V šoku sem,« je bila presenečena Monika.

Idealen zmenek končala s poljubom

No, ni pa bilo samo drame. Bili smo priče nepozabnemu zmenku s Hano, ki se je zaključil točno tako, kot je lepotica želela. Blaž in Hana sta se tokrat odpravila k vodi. Hano je najprej zagrabila panika, saj ni še nikoli v življenju stala na supu. Blaž je bil vesel, da se mu je ponudila priložnost, da jo nekaj nauči, po videnem pa je bil še bolj vesel, ko jo je prvič videl v kopalkah. Na vodi sta se sprostila, se špricala, kopala in se spoznala še v drugi luči. Sledila kje igra, saj sta morala metati obročke na količke in tisti, ki je prvi nataknil štiri obročke na količke, je zmagal. Poraženec je moral nato opraviti kazen, ki jo je izmed več možnih izbrala Hana. Izbrala je mazanje celega telesa z glino. Sledil je pogovor o družini in odnosih v družini. Na koncu je Blaž Hani podaril vrtnico, objem ob tem pa je bil precej hladen. Hana je po tihem pričakovala poljub, a je bila predaleč stran od Blaža in ta ni vedel, kako naj jo poljubi. Nato je končno le izkoristil trenutek, ko sta stala.

Blaž na koncu ni izbral nobene?

Medtem pa Gregor Čeglaj in njegov brat Uroš pridno komentirata nove oddaje Sanjski moški, ki so na sporedu vsak vikend. Nazadnje sta imela kar livestram, zbirala dobrodelna sredstva, zraven pa pila alkohol, kar se jima je ob koncu prenosu poznalo. Sta pa razkrila, da Blaž po koncu šova pridno hodi po zmenkih in v ta namen objavila tudi fotografijo. To pomeni, da letošnji Sanjski moški po vsej verjetnosti ni izbral nobene kandidatke. »Kaj je še bolj zanimiv, baje sta bla skoz na telefonu. Marsikdo mi govori, da hodi na date z drugimi. Za Blaža imam samo eno sporočilo, ne bit tolk glup, vsaj skrij se,« je bil še jasen Gregor.

N. D.; Foto: POP TV