• C Novo mesto
  • 22:58
  • Čet, 30.06.2022

Uf, ste videli, kaj je v mini bikinkah pokazala junakinja šova Sanjski moški

poletni festival

Če ste spremljali šov Sanjski moški se zagotovo spomnite simpatične, a dokaj tihe Nine Radi, ki se je borila za srce Gregorja Čegleaja. Tam ljubezni ni našla, je pa kasneje sodelovala v šovu Kmetija, kjer je postala superfinalistka in kratkotrajno celo našla ljubezen s sotekmovalcem Ambrožem Vahenom Kraljem. Navdušena športnica je sicer pred dnevi razkrila, da se sooča s hudimi zdravstvenimi težavami.

Razkrila je namreč, da je nekaj dni preživela s holterjem, da bodo strokovnjaki lahko ugotovili za kaj gre. Kasneje pa je oboževalcem sporočila: »Za vse, ki ste mi pisali, kakšno je moje zdravstveno stanje s srcem … Zdravniki so mi končno dali zeleno luč, no, če sem iskrena bolj oranžno, kar se tiče nadaljnjih tekem in svetovnega prvenstva. K vsem bom v prihodnje morala postopati dosti bolj previdno in premišljeno, drugače bo situacija ista ali slabša, kot je bila,” je zapisala in potolažila mnoge, ki jih je skrbelo za njeno zdravje.«

Kakor koli, Nina je pred dnevi delila fotografijo, na kateri je pokazala svojo popolno postavo v dvodelnih kopalkah. Številni so ob tem opazili, da je njena zadnjica čvrsta in napeta, noge pa vitke ter brez trohice maščobe. Zato ni nič čudnega, da so ji oboževalci namenili številne komplimente.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •š• (@nina.radi)

Tudi Lina v miniaturnih kopalkah

Očitno pa je trend, da udeleženke slovenskih resničnostnih šovov te dni na ogled postavijo svoja izklesana telesa. Pisali smo tudi, da je Line Majcen, še ena udeleženka lanske Kmetije, v letu dni svoje telo nadgradila in na svojem Instagramu objavila nekaj fotografij, s katerimi je pokazala, kako dobro je videti v mini kopalkah. »Črte od sončenja bodo izginili, spomini pa ne« je zapisala poleg ene izmed fotografij. Seveda so se oglasili številni njeni spletni sledilci in pohvalili njeno postavo.

N. D.; Foto: voyo.si

 

 

sejmi
dolenjske lekarne poletje