• C Novo mesto
  • 23:29
  • Sre, 08.02.2023

Uf, ste videli, kaj objavlja Ana, ki je v šovu Ljubezen na vasi pustila kmeta sredi ulice

Medicinska sestra Ana Radoš je bila ena izmed kandidatk, ki jo trenutno spremljamo na POP TV v 11. sezoni hrvaške verzije resničnostnega šova Ljubezen na vasi. V šovu je Ana končala razmerje s kmetom Jackom in ga pustila na ulici sredi Raba ter pobegnila v Zagreb. Ana po šovu razkrila, da je v vezi, nekaj časa kasneje pa je potrdila, da ljubezen ni trajala. Lepotica je namreč, tako je pisal RTL.hr, na družbenih omrežjih zapisala, da se je razšla s svojim fantom, nato pa objavila provokativno fotografijo iz postelje, na kateri je v enodelnih kopalkah.

 

Mimogrede, Ana trenutno še vedno dela kot medicinska sestra, pogosto pa objavlja fotografije, na katerih se vidi, da se od sodelovanja v šovu ni kaj dosti spremenila in da je videti odlično. Tudi v poslovnem življenju ji gre po načrtih. Končala je študij zdravstvene nege, načrtuje nov projekt. »Obožujem svoje delo, ki je hkrati težko in odgovorno, a ko imaš nekaj rad, je vse lažje. Vedno je veliko načrtov. Imam se za ambiciozno žensko in rada imam nekaj novih izzivov. Trenutno delam na enem projektu. , lahko celo rečem – razmeroma velik projekt, a zaenkrat o tem ne bi govorila. Zanimivo je, da zaradi oddaje nisem dobil ponudbe za ta projekt, ker ljudje, ki me želijo zaposliti, niso vedeli, da sem bila v šovu,« dodaja Ana.

Pustila ga je samega na ulici

Spomnimo, Ana je bila kandidatka na kmetiji Avstralca Jacka Vukoje. Odpeljal jo je na romantično potovanje na Rab, ona pa ga je pustila samega sredi ulice. Vendar je kasneje pojasnila, zakaj je to storila. »Mislim, da je bil to moj edini izhod, edini način, da pobegnem od njega. Jack nima prav nobenih možnosti z mano. Če bi bil zadnji moški na tem svetu, še vedno ne bi imel možnosti, ker ne more popravi svojega vedenja,« je takrat dejala Ana.

V šovu je večkrat poudarila, da ji je všeč rolanje na Jarunu in kolesarjenje. Takrat je povedala, da je duhovita, komunikativna in vesela, a pogosto trmasta. Spregovorila je tudi o tem, kdo je zanjo idealen moški. Rekla je, da jo mora spoštovati, biti odprta in zabavna, znati se mora pošaliti in sprejeti šalo na svoj račun. Poleg tega, je takrat trdila, ji je bilo pomembno, da je višji in starejši od nje. Dodala je, da upa, da bo v prihodnosti našla ljubezen svojega življenja.