• C Novo mesto
  • 00:32
  • Tor, 29.11.2022

Uf, takšna se je Laura iz Sanjskega moškega odpravila v toplice, sledilci pa: O, moj bog

Mariborčanko Lauro Beranič je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, kjer se je predstavila z nadimkom Kraljica, pozornost je gledalcev pa je pridobila tudi, ker je bila vedno brez dlake na jeziku.  Sanjskega mošlega Gregorja Čeglaja sicer ni osvojila, sta pa ostala zelo dobra prijatelja, pa tudi število sledilcev ji na Instagramu strmo raste (ima jih preko 41 tisoč. op.p). Le te vsake toliko časa razveseli s kakšno vročo fotografijo. Tokrat se se je odpravila v terme v zelo izzivalnih kopalkah. Sledilci pravijo: »O, moj bog.« Ona je ob fotografiji pripisala, da je njen največji atribut samozavest.

Hujšanje in obisk lepotnega kirurga

Sicer pa je treba poudariti, da je simpatična Štajerka v zadnjem obdobju stopila lepo število odvečnih kilogramov ter poskrbela za oblikovanje in učvrstitev telesa. »Mogoče se na sliki ne vidi ravno, ampak jaz sem po vsakem treningu srečnejša! Ponosno lahko povem, da sem na – 9 kg v primerjavi z lani ob istem času! Spremenila sem razmišljanje, čas posvetila sebi in ni boljšega občutka na svetu. Že skoraj 3 mesece obiskujem fitnes, ki je že skoraj moj drugi dom,« je Laura pred pojasnila pred časom na družbenem omrežju in se za zahvalila za čas in trud Tari Ellini, ki je v njenih očeh najboljša osebna trenerka.

Dobrodelni boksarski spektakel

Kot vemo, je Gregor Čeglaj blatenje slovenske estrade končal z najavo dobrodelnega dogodka. V ring je povabil svojega naslednika Blaža Kričeja Režka, partnerja Katarine Benček, Marka Pavloviča in Janija Jugovica. Nihče od njih se ni odzval, je pa Gregorja na dvoboj pozval Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Dvoboj pa ne bo samo moški, saj na dvoboj izzva tudi njegova Hajdi,  s katero sta se zaljubila ravno v omenjenem šovu. Izziva pa seveda Lauro Beranič.

Mediji so tudi  pisali, da se je Laura odločila za malo estetskega polnjenja ustnic ter svoj obraz zaupala za še nekaj popravkov priznanemu lepotnemu kirurgu, ki deluje na področju Maribora. Ob tem je priznala je, da svojega obraza več ne prepusti naključjem ali drugim rokam, saj točno tega kirurga obiskuje že več kot leto dni in je z njim res zadovoljna. »Ko se počutimo dobro v svoji koži, tudi veliko bolje funkcioniramo in vedno bom zagovarjala skrb za sebe in nikoli ne bom skrivala, če kaj na sebi malenkost popravim.«

N. D:; Foto: Instagram

novo leto