• C Novo mesto
  • 16:40
  • Pon, 25.09.2023

Uf, takšnega dekolteja na RTV Slovenija pa res še nismo videli

Veliko nagrado občinstva na festivalu Popevka 2023 je prejela skladba Nina Ošlaka Med nama. Strokovna žirija je podelila pet nagrad. Veliko nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti je prejela Eva Hren za pesem Kako zveni pomlad. Na odru studia 1 Televizije Slovenija se je nocoj predstavilo 12 novih skladb.

Prireditev sta povezovali pevki Helena Blagne in Raiven. Glasbenica s pravim imenom Sara Briški Criman je na prireditvi predstavila svojo novo skladbo z naslovom Ikona. Slednja je za dvig temperature je s pevskim vložkom in svojo prezenco poskrbela že ob prihodu na oder. Odeta je bila v rožnat hlačni kostim, le da pod suknjičem ni nosila majice, globok izrez  je razkrival njene lepe ženske čare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@raivenofficial)

Kdo je Raiven?

Sara Briški Cirman je akademsko izobražena pevka, ki je pod umetniškim imenom Raiven začela ustvarjati leta 2014, ko je v sodelovanju s kitaristom Tadejem Koširjem in producentom Jernejem Kržičem izdala pesem Jadra. Svoj prvi album Magenta je izdala 21. aprila 2017 [1] in zanj prejela nagrado zlata piščal v kategoriji album leta. S skladbo Volkovi je 11. septembra 2021 osvojila veliko nagrado občinstva in slavila na festivalu Popevka 2021. Leta 2022 je predstavila nov koncertni projekt elektro-opero, v katerem je združila klasične operne arije z elektronskim popom. Projekt, ki ga je naslovila Doloroso. Sprejela je tudi glavno vlogo Urške v muzikalu Povodni mož, navaja wikipedia.

N. D.; Foto: printscreen RTV Slovenija

qlandia krsko
Uf, takšnega dekolteja na RTV Slovenija pa res še nismo videli
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.