• C Novo mesto
  • 04:35
  • Ned, 02.10.2022

Uf, tega pa nismo pričakovali: sanjski Gregor podpisal poslovno pogodbo

»Z veseljem sporočam, da sem pravkar podpisal @daviesentertainment kot njihov prvi slavni boksarski talent! Prvi korak končan …« je na Instagramu obelodanil Gregor Čeglaj ter zapisal, da je to šele prvi korak, tako da od njega v prihodnosti lahko pričakujemo še veliko novic iz boksarskega področja.

Gregor Čeglaj, ki je slovenski javnosti poznan kot Sanjski moški, za katerega so se dekleta borila v resničnostnem šovu, zadnje dni razburja javnost. Po tem, ko je javno ocenjeval znane slovenske estradnice in jih ‘popljuval’ od glave do pet, se je sedaj lotil še slovenskih Instagram ‘influencerjev’.  Tako je med drugim udaril po Katarini Benček, Janiju Jugovicu, ki je na sceni znan kot Cool Fotr, pa tudi po Janijevi ženi Teji Jugovic, na Instragramu bolj znana kot Cool Mamacita, in ne nazadnje Špeli Grošelj.

S kom gre tore v ring?

Spomnimo, Čeglaj je v bojsarski ring pozval tri znane Slovence na boksarsko tekmo. Janija Jugovica, Marka Pavloviča, fanta Katarine Benček in tudi novega Sanjskega moškega Blaža Kričej Režka. Ob tem je boksarsko tekmo, na kateri bi se pomeril z že omenjenimi estradniki, predstavil kot dobrodelni dogodek, napovedal je, da bo šel denar od prodanih kart v dobrodelne namene. Na koncu ga je izzval Anže Žerovec, spomnili se ga boste, da je s svojo Hajdi našel ljubezensko srečo v eksperimentu imenovanem Poroka na prvi pogled. Na youtube streamu Pera Martića, je že povedal nekaj krepkih besed čez Gregorja. Slednji ob tem dodaja, da sploh ne ve kdo je sploh ta ‘pingvin’. »Ko sem te gledu, sem dobu vročino, kok si glup. Mislm, da sicer ne boš sprejel, če boš te bom cenil, ker bom videl da nisi pi*** Pred celo Slovenijo te izzivam, na dvoboj, imaš časa 24 ur, da sporočiš mojemu bratu Urošu,« je dejal Sanjski moški.

N. D.; Foto: youtube